Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počela prijava za nagradu igru „Uzmi račun i pobedi“: U igri 10 stanova, a ovo je NOVO PRAVILO

  Od danas je građanima ponovo omogućen unos računa u aplikaciju „Uzmi račun i pobedi“, kako bi učestvovali u ovogodišnjim izvlačenjima u ovoj nagradnoj igri.

  Novo izlvačenje kreće u prvoj polovini maja.

  Površine nekretnina koje će u ovom krugu građani moći da osvoje biće veće nego prethodnih puta, a kako kažu iz Ministarstva finansija, novinu predstavlja i to što će, građani koji račun plate karticom imati duplu šansu da budu izvučeni.

  Unosom u aplikaciju, svaki račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr), dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

  U igri 10 stanova

  Kao i ranije, i ove godine igra će imati dva kruga, u kojim će se deliti po 10 stanova, koji se nalaze u stambeno-poslovnim kompleksima Zemunske kapije i Petica na Novom Beogradu, stoji na sajtu Ministarstva.

  Umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani su pravo učešća ostvarili registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

  Uzmi račun i pobedi

  (Apple Store)

  Da bi u čestvovali u igri, građani će morati ponovo da se registruju na aplikaciji „Uzmi račun i pobedi“, a važe isključivo računi iz ove godine.

  Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama, a u igri učestvuju računi sa QR kodom izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024, bez obzira na vrednost.

  Pet javnih izvlačenja biće održano od 11. maja do 8. juna, u emisiji koja će biti emitovana uživo na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova. U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. Prijavite se na naš newsletter.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Apple Store Scrn

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE