Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hotel Zlatibor

  Počela letnja sezona na Zlatiboru

  Hotel Zatibor je ove godine domaćin otvaranja letnje sezone i organizator, sada već tradicionalne, manifestacije „U susret Vidovdanu“. Jedna od vodećih turističkih destinacija – Zlatibor, počela je svoju letnju sezonu.

  U promociji i brendiranju Zlatibora, kao jedne od vodećih turističkih tačaka u regionu, učestvovali su mnogi i zato je hotel Zlatibor ugostio brojne istaknute predstavnike različitih organizacija, koji su kroz predanost i vizionarski pristup doprineli značaju ove planine. Njihova podrška i angažovanje bili su od izuzetne važnosti za održavanje i ovog događaja koji promoviše turistički potencijal ovog područja.

  Da nas očekuje jedan intezivan i bogat period, kada je reč o novim planovima i projektima na Zlatiboru, najavili su predsednik oštine Čajetina Milan Stamatović, predsednik TOS-a Zlatibor Vladimir Živanović, kao i direktorka Gold gondole Bojana Božanić i rukovodilac ski centra Tornik Branko Blagojević. Izgradnja novih sportskih terena, golf terena, proširivanje sadržaja Gold gondole, od branča u vazduhu, pa do organizovanja različitih kampova za decu i mlade, samo su neki od noviteta koji doprinese imidžu, kako je rekao Stamatović, novog Zlatibora – zlatnog grada.

  To samo potvrđuje prestižno priznanje koje smo 2018. godine dobili na Oxfordu za inovacije u turizmu“, istakao je predsednik opštine Čajetina i dodao da će u narednim godinama nastaviti da opravdaju tu nagradu, ali i da postavljaju nove ciljeve.

   Danas obeležavamo i važan jubilej, 130 godina organizovanog turizma na Zlatiboru i svi iz TOS-a su izuzetno ponosni na taj, takoreći, jubilej“, poručila je Danijela Veljović, rukovodilac Službe razvoja turističke ponude u TOS-u.

  Sa željom i namerom da manifestacija „U susret Vidovdanu“ svake godine okupi na istom mestu glumce, umetnike i druge mnogobrojne goste, domaćini „Hotela Zlatibor“, žele da istaknu važnost održavanja manifestacija poput ove, ali i negovanje tradicije i  kulturne baštine naše zemlje, koje svakako još više doprinose Zlatiboru, kao jednoj od najpopulrnijih turističkih destinacija, poručio je generalni direktor NS Hotels Group Milosav Dunjić. Hotel je povodom otvaranja pripremio bogat sadržaj za sve kategorije gostiju, što podrazumeva nove letnje pakete koji uključuju razne aktivnosti u prirodi, kao i nove promotivne popuste.

  Kulturno-umetničko veče „U susret Vidovdanu“ održava se u petak 23.06. sa početkom u 21h i biće posvećeno, kao i prošle godine, obeležavanju praznika Vidovdana uz besede glumca Andreja Šepetkovskog i nastupe izvođača etno i duhovne muzike Danice Crnogorčević, kao i etno grupe „Trag“ iz Banjaluke.

  Hotel Zlatibor“ je moderan hotelski kompleks sa mnogobrojnim sadržajima namenjenim svim kategorijama, prvenstveno porodicama sa decom, takođe okrenut kongresnom turizmu, kao i sportskim ekipama koje se pripremaju za takmičenja, čak i na svetskom nivou. Smešten u samom srcu Zlatibora, hotel Zlatibor oslikava magičan spoj tradicije i moderno dizajniranog prostora. Ovaj jedinstveni rizort u zapadnoj Srbiji poseduje najveći i najsavremeniji spa centar u regionu sa čak četiri bazena koji se prostire na više od 4.000 m2 što predstavlja poseban dragulj ovog kompleksa. Osim jedinstvenog dizajna raskošnog banjskog vrta, spa centar se izdvaja i po vodi u bazenima koja je bogata magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima i kao takva ima pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje ljudi. Hotel poseduje i kuglanu, bilijar salu i igraonicu za decu za zabavu bez granica, kao i poznati a la carte restoran i moderni kongresni centar, sa prirodnim osvetljenjem.

  Ono što izdvaja hotel Zlatibor u odnosu na ostale turističke komplekse je raznovrsnost ponude koja je prilagođena kako domaćim, tako i stranim gostima.

  Hotel Zlatibor drugu godinu zaredom organizuje turističku turu, kao najavu letnje sezone za sve predstavnike medija, javnog života i svoje partnere, tokom koje će gosti imati priliku da uživaju u luksuznoj ponudi hotela Zlatibor, kao i u prirodnim lepotama i mnogim avanturističkim sadržajima ove planine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Andrej Nihil

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE