Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  iqos

  PMI počinje u Srbiji prodaju uređaja lil SOLID Ez podržanog od strane IQOS-a

  Kompanija Philip Morris International (PMI) u Srbiji počela je sa prodajom novog bezdimnog uređaja kompanije KT&G – lil SOLID Ez podržanog od strane IQOS-a. Ova saradnja odvija se na osnovu ugovora koji su PMI i KT&G, vodeći južnokorejski proizvođač duvanskih i nikotinskih proizvoda, potpisali u januaru 2023. godine.

  lil SOLID Ez predstavlja novu generaciju kompaktnog uređaja koji ravnomerno zagreva, a ne sagoreva duvan iznutra pomoću igle od nerđajućeg čelika, stvarajući pri tome aerosol, ali bez duvanskog dima, pepela ili vatre. U aerosolu se nalazi u proseku 95% niži nivo štetnih materija u poređenju sa dimom cigarete. Ovaj uređaj dopunjava postojeći asortiman alternativa bez duvanskog dima kompanije PMI u Srbiji, koji obuhvata IQOS i lil SOLID sisteme za zagrevanja duvana, kao i elektronske cigarete VEEV i VEEBA. Sve širi spektar bezdimnih proizvoda u PMI portfoliu namenjen je punoletnim pušačima koji bi u protivnom nastavili da puše, kako bi što je pre moguće cigarete zamenili manje štetnim alternativama.

  Važan korak ka budućnosti bez duvanskog dima

  KT&G proizvodi koje PMI distribuira van Južne Koreje, kao što je lil SOLID Ez podleže pažljivoj proceni nadležnih regulatornih tela na tržištima na koje se uvodi, kao i proveri na osnovu visokih naučnih standarda kompanije PMI kako bi se potvrdilo odsustvo sagorevanja i značajno smanjenje emisija štetnih hemikalija u poređenju sa cigaretama.

  Ovaj važan korak ka budućnosti bez duvanskog dima nastavak je uspešnih rezultata postojećeg asortimana bezdimnih proizvoda kompanije PMI. Na dan 31. marta 2023. godine bilo je 25,8 miliona korisnika IQOS uređaja, od kojih je 18,5 miliona punoletnih pušača potpuno prešlo na IQOS i prestalo da puši cigarete.

  Svakako, treba imati u vidu da ni bezdimni proizvodi nisu bez rizika, jer oslobađaju nikotin koji izaziva zavisnost.

  Izvor: BIZLife/Promo

  Foto: PMI

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE