Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Platite račune bez čekanja u redovima

  Nova usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

  Sigurno ste barem jednom u životu čekali u redu da platite račune i razmišljali koliko drugih stvari ste mogli da obavite da niste „zarobljeni“ u redu pred šalterom.  U takvim trenucima verovatno niste mogli ni da zamislite da će plaćanje računa uskoro biti samo „nekoliko klikova“ daleko ili da ćete plaćanje moći da obavite i na mestima na kojima je ranije to bilo sasvim neočekivano.

  Da li znate da sada svoje mesečne račune možete platiti i na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom zemlje? I to bez gužvi, po sasvim jednostavnoj proceduri, poštujući sve preporuke zdravstvenih vlasti u vreme epidemije korona virusa.

  Za plaćanje računa na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potrebno je samo da na kasi pokažete račun koji nosi oznaku NBS IPS QR i prodavac će odmah skenirati QR kod na računu. Uplatu potom možete izvršiti gotovinom, čekom, „IPS – Pokaži“ QR kodom ili NIS poklon karticom. Nakon izvršene uplate, dobijate potvrdu o obavljenoj transakciji i plaćanje računa je završeno.

  Brzu i bezbednu uslugu „IPS Plaćanje računa“ kompanija NIS je omogućila u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica i Narodnom bankom Srbije.

  Uverite se i sami u efikasnost i brzinu ovog načina plaćanja računa na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i da su redovi za plaćanje računa prošlost koje se nerado sećamo.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE