Plata realno pada, a potencijalno raste i raste

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Plata realno pada, a potencijalno raste i raste

  Istog dana kada je zvanična statistika pokazala da je prosečna plata ponovo pala, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao građanima plate i penzije veće nego ikada.

  Niste građani drugog reda i imaćete najmodernije puteve, izjavio je predsednik Srbije na otvaranju obnovljenog puta od Žagubice do Krepoljina dugog 22,6 kilometra i obećao građanima “najveće plate i penzije, veće nego ikada”.

  Vučić je poručio da u budžetu Srbije ima novca i zahvalio građanima za veru u, kako je naveo, teške reforme koje je sprovela Vlada Srbije.

  “Ovde rade vredni ljudi, dobre zanatlije”, rekao je Vučić i istakao da on kao predsednik Srbije neće dozvoliti da se među građanima prave razlike i da se ulaže samo u centar Beograda ili Novog Sada.

  Uradićemo sve puteve da možete sa lakoćom da dođete i do Petrovca i do Požarevca, obećao je Vučić građanima Žagubice i najavio dolazak i jednog “malog investitora” u to mesto.

  “Vreme je da pokažemo poštovanje prema našem narodu sa Homolja i da uložimo mnogo više nego pre 40 ili 50 godina”, istakao je Vučić.

  On je obećao građanima istočne Srbije “velike pomake” i to u kratkom roku navodeći da će biti napravljen i neuporedivo bolji put do Bora.

  “Razgovaramo sa više investitora koje planiramo da dovedemo u ovaj deo Srbije”, istakao je Vučić pomenuvši Negotin, Bor, Majdanpek, Žagubicu, Kladovo i Golubac.

  Za Golubac je dosta toga već urađeno i postoji potencijal za razvoj turizma. Ostaje nam posle toga da radimo na Dunavskoj magistrali, zaključio je Vučić.

  Izvor: N1, FoNet

  Foto: Beta/AP_Darko Vojnovic

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   KAKO VEROVATI LAŽIMA ILI LAŽLJIVCU?? ΛV obećao "veće nego ikad" plate i penzije, a to radi namenski već dve godine, a 350.000 radnika rade za minimalac 23.660 rsd (130 rsd/nh), a realno plate padaju. Plate i penzije biće veće no ikada, možda kada završi 1200 km autoputeva u Srbiji, tj. nikada? Penzije oteo za 10-20%, a povećava ih za 1,25 i 1,5% na neoteti deo. Pa on misli da svoju budalaštinu i idiotizam prebaci na adresu penzionera. Šta on misli da su penzioneri bitange, ološ i budale, kako je jednu kategoriju građana Srbije okarakterisao. Ovo što je on izustio ne bi rekli ni budale, ni ološi, ni bitange. Pre nego što je počeo sa otimanjem penzija prosek je bio 25.000 dinara, a nakon toga 23.000 dinara sa svim povećanjima i otimačinom. Normalne ljude zanima kako će ΛV da poveća plate i penzije realno veće no ikad. Možda kada pusti 1200 km zacrtanih, s njegovom šupljom olovkom, autoputeva u Srbiji. Devedesetih godina primao sam platu sadašnjih 2500 evra, sada primam 500 evra, pa koga on zajebava, neotesanko. Ako ne veruje neka pita oca i majku, ako razgovara s njim, imaju dokumentaciju pa neka mu kažu koje su plate imali 1989. god i prevedeno sada, kako ne bi se izlupavao neljudski i bahato, ne priliči mu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE