"Pitanje je da li su uspešno prevaziđeni izazovi i bili uopšte izazovi" (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Pitanje je da li su uspešno prevaziđeni izazovi i bili uopšte izazovi” (VIDEO)

  Funkcija ljudskih resursa u kompaniji pokazala se kao jedan od najbitnijih faktora u prilagođavanju biznisa novim okolnostima koje je donela pandemija. HR menadžeri suočili su se sa brojnim izazovima, a upravo zato je medijska kuća BIZlife organizovala drugi po redu “BIZ kolegijum” na temu HR strategija i izazova koje je donela 2020. godina.

  Jedna od učesnica HR “BIZ kolegijuma” i direktor Sektora za ljudske resurse, Delta Agrar Grupa, Bojana Žižović smatra da je jedan od najvećih izazova bila organizacija proizvodnje, “tim pre što govorimo o agro biznisu koji je od izuzetnog značaja za celu zemlju i stanovništvo, koji nije smeo da stane”.

  “Trebalo je pronaći najbolja rešenja da zaposleni budu maksimalno bezbedni i zaštićeni, a da promene u što manjoj meri ugroze same procese rada”, navodi Žižović za BIZLife.

  Ipak, kako Žižović navodi, sa ove vremenske distance svi ti izazovi koje su uspešno prevaziđeni, i koji nisu izazvali neke ozbiljne probleme, zapitamo se da li su uopšte i bili izazovi.

  Šta je još rekla o ulozi HR-a, korporativnoj kulturi u Delta Agrar Grupi, odnosu Delta Agrar Grupe, odnosno Delta Holdinga, prema HR infrastrukturi, kao i o tome koji će trendovi u postpandemijskom radnom okruženju najbrže naći svoju primenu u našim kompanijama, pogledajte u videu.

   

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE