Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zašto legenadrni Kventin Tarantino obožava da gleda „Pepu Prase“?

  Legendarni režiser Kventin Tarantino rekao je da obožava crtani film „Pepa Prase„, opisujući ga kao „najbolji britanski proizvod ove decenije“.

  Tarantino, poznat po filmovima kao što su „Petparačke priče“ i „Ulični psi“, rekao je da gleda „mnogo“ dečjih crtanih filmova sa svojim dvogodišnjim sinom Leom.

  U razgovoru za Empire, Tarantino je objasnio da je prvi crtani film koji je njegov sin video bio „Grozni ja 2“, koji je opisao kao „zahtevnije iskustvo od, recimo, ‘Pepe Prase’“.

  pepa prase

  kventin tarantino, screesnhot

  Pepa Prase: „Najbolji proizvod ove decenije“

  „Zapravo volim ‘Pepu prase’ i gledam taj crtać često. Reći ću – Pepa Prase je najbolji britanski proizvod ove decenije“.

  Kako je istakao, voli priču o „simpatičnom, ali pomalo naređivački nastrojenom prasetu“.

  „Pepa Prase“ inače privlači ogroman broj gledala u celom svetu. U Americi je prošle godine bila drugi najtraženiji crtani film, nakon „Sunđer Bob Kockalone“.

  Podsetimo, o ovom crtaću govorio je i sada već izvesno bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson. Jednom prilikom bio čak i ismejan jer je sa entuzijazmom govorio o posetu tematskom parkiću „Peppa Pig World“ u Hempširu.

  Inače, glavna junakinja crtaća, Pepa ima četiri godine i živi sa „mamom svinjom, tatom svinjom i njenim mlađim bratom Džordžom“.

  Šta Tarantino radi sada?

  U januaru ove godine, Tarantino je najavio da je napisao spin-off knjigu o liku Leonarda Di Kaprija, Riku Daltonu, iz filma „Bilo jednom u Holivudu“. Prethodno je prošle godine objavio knjigu o istoimenom filmu iz 2019.

  Knjiga pod nazivom „Čovek koji bi bio MekKvin: Filmovi Rika Daltona“, inspirisana je filmskim vodičima iz stvarnog života glumaca iz 1970-ih, koji sadrže kratku biografiju Daltonovog života i vodič kroz njegovu karijeru do penzionisanja lika 1988. godine.

  Kada su ga pitali da li će knjiga ikada ugledati svetlost dana, Tarantino je rekao:

  „Mislim da je publika za nju vrlo ograničena, ali svi koji vole Rika, brinu o njemu, i zainteresovani su za njegov put, sada će uložiti u moju alternativnu istoriju Holivuda… pa, ovo vodi alternativnu istoriju Holivuda sve do gorkog kraja“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE