Disney ulaže milijardu u OpenAI: Stižu nam AI Miki, Pepeljuga…
OpenAI i Disney potpisali su veliki sporazum koji bi mogao da promeni način na koji doživljavamo g
Italija je postala prva država čija je celokupna kulinarska tradicija proglašena UNESCO nasleđem
Italijanska kuhinja jednoglasno je proglašena nematerijalnim kulturnim nasleđem od strane UNESCO-a
Praznična čarolija u hotelu The Bristol: Otvoren Christmas market u omiljenoj gradskoj oazi
Dobro poznata adresa u srcu prestonice, hotel The Bristol Belgrade svečano je otvorio prazničnu se
Iz studija na binu: Press Attack zapalio atmosferu na BIZBendovima
U ritmu koji inače diktiraju vesti, rokovi i breaking naslovi, Press Attack, bend Kurira je na bini
Kako je BIG oblikovao ritejl tržište 2025: Lev Weiss o razvoju BIG mreže u Srbiji i regionu
BIG CEE danas je jedan od najrelevantnijih aktera u ritejl sektoru Srbije i regiona. Iza nas je godi
Sekopak obeležio 19 godina sistema: Više od 1.150.000 tona ambalažnog otpada poslato na reciklažu
Kompanija Sekopak, vodeći operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom u Srbiji, obeležila je
Šta kupiti kolegi za Secret Santu? Imamo savršene ideje za vas
Nova godina se bliži, a s njom i dobro poznati period darivanja, druženja i onog čuvenog „Secre
Balon koji ne puca: Šta zaista ostaje posle AI hajpa?
Na WebMind panelu „Kad AI balon pukne, šta nam preostaje?“ učesnici su se, uprkos provokat
TASTY TALKS & Desing: Laboratorija ukusa, inovacija i čistih deklaracija
Hrana u Desingu nije samo gorivo – to je prostor za kreaciju, inovaciju i odgovorniji odnos prem
Vikendice postaju biznis: Vojvodina i Palić sve traženiji
Tržište vikend-naselja u Srbiji poslednjih godina prolazi kroz veliku transformaciju. Ono što je













