Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovako Fejsbuk traži stručnjaka za lokalno tržište

  Kompanija Fejsbuk (Facebook) traži stručnjaka za hrvatsko tržište, koji bi radio u Dablinu, u sektoru za tržišne operacije (Market Operations).

  Sektor se bavi sigurnošću korisnika Fejsbuka, odnosno rešava slučajeve kršenja Fejsbukovih pravila i „gradi poverenje u korišćenje Fejsbuka“.

  Zadaci kandidata koji dobije posao biće brzo, kvalitetno, empatično i tačno odgovaranje na upite korisnika, kao i istraživanje i rešavanje slučajeva kršenja pravila.

  Osim toga moraće da se upozna s Fejsbukovim proizvodima i standardima i konstantno radi na svom znanju. Mora biti upućen u aktuelne događaje i ponašanje korisnika iz Hrvatske, te sam dolaziti do rešenja za konkretne probleme.

  Kad je reč o uslovima, Fejsbuk traži diplomu više škole i dve godine radnog iskustva, po mogućnosti na analitičkim poslovima. Potrebna je i sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada, a plus je i poznavanje rada u Excelu i SQL. Nema potrebe naglašavati da je nužno tečno znanje engleskog i hrvatskog jezika, ali i poznavanje hrvatskog tržišta.

  Plata se u oglasu ne navodi, ali internet stranica Glassdoor piše da prosečna godišnja plata za ovo radno mestu u Dablinu iznosi 41.000 evra, odnosno 3.400 evra mesečno.

  Izvor: Index

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE