Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorena prva OTP partner ekspozitura u Beogradu, evo šta NOVO donosi klijentima

  OTP partner ekspozitura nalazi se u Bulevaru Vojvode Mišića 41, u blizini Beogradskog sajma

  OTP banka Srbija otvorila je svoju prvu OTP partner ekspozituru u Beogradu. Specijalizovana poslovnica namenjena je partnerima,  investitorima, brokerima i trećim licima koji sa bankom sarađuju u prodaji njenih proizvoda i usluga. Reč je o inovativnom i na našem tržištu jedinstvenom načinu pružanja bankarskih usluga. Ovaj koncept OTP banku čini pionirom u ovoj oblasti.

  Simboličnim presecanjem vrpce, novu specijalizovanu ekspozituru otvorio je Dejan Vučinić, direktor direkcije za upravljanje mrežom filijala.

  Vučinić je istakao da je ovo prva ekspozitura ovog tipa u Srbiji.

  OTP partner ekspozitura će svojim klijentima na raspolaganje staviti potrebne resurse i bogatu ponudu proizvoda i usluga

  Dejan Vučinić, direktor direkcije za upravljanje mrežom filijala

  Dejan Vučinić, direktor direkcije za upravljanje mrežom filijala

  „Ponosni smo što danas u Beogradu i Srbiji pokrećemo jedan novi i drugačiji koncept koji nas čini pionirima na domaćem tržištu. Koncept koji će povećati vidljivost i dostupnost banke potencijalnim partnerima. Kao lider u kreditiranju privrede i stanovništva na našem tržištu, OTP banka se izdvaja zahvaljujući svojoj ekspertizi i posvećenošću saradnicima i klijentima. Zbog toga nas izuzetno raduje što će OTP partner doprineti još većem zadovoljstvu naših korisnika. Ujedno, biće i veliki potencijal za dalji rast“, izjavio je Vučinić.

  Koncept OTP partner ekspoziture je osmišljen tako da partneri banke preporučuju OTP banku klijentima iz segmenta Stanovništva (kroz marketinške aktivnosti) i asistiraju, ukoliko je potrebno, pri uzimanju proizvoda ili usluge banke. Klijenti posećuju ovu specijalizovanu ekspozituru u tačno zakazano vreme uz maksimalno poštovanje i uvažavanje klijentovog vremena, kada je neophodno potpisivanje dokumentacije.

  otvaranje OTP partner ekspoziture / FOTO: Aleksandar Anđić

  otvaranje OTP partner ekspoziture / FOTO: Aleksandar Anđić

  OTP partner ekspozitura nalazi se u Bulevaru Vojvode Mišića 41, u blizini Beogradskog sajma, kako bi partnerima omogućili blizinu predstavnika kompanija koji se bave prodajom automobila, nameštaja, tehnike, te sektora građevinarstva i brojnih investitora, koji posećuju sajmove ključne za te industrije.

  Početkom juna, OTP banka Srbija će otvoriti i drugu OTP partner ekspozituru, i to u Novom Sadu, u Rumenačkoj 1.

  Izvor: BIZLife

  Foto: OTP banka Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE