Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Addiko banka

  Addiko banka – specijalizovana banka za brze kredite

  Addiko banka je, nastavljajući da prati želje i potrebe svojih najvernijih klijenata u segmentu stanovništva i malih i srednjih preduzeća, rešila da ode korak dalje kada je reč o pozicioniranju na finansijskom tržištu i predstavi se javnosti na jedan nov i nesvakidašnji način. A u tome pomaže i novi brend karakter banke, Oskar H.

  Oskar H. prolazi kroz sve životne situacije savremenog doba, zajedno sa svojim klijentima. Brz je, prati ih u stopu. Istražuje njihove potrebe i interesovanja i brine o njima, pomaže i podstiče. Oskar H. ne komplikuje, on jednostavno pozajmljuje. Nestabilna vremena donose sa sobom veliku neizvesnost, uz pregršt novih troškova i briga. S druge strane, Addiko kao specijalizovana banka za brze keš kredite i pionir digitalizacije bankarskih usluga, vodi se željom i potrebom da za svoje klijente bude fleksibilna i dostupna uvek i svuda, kada god je to neophodno. Sada je došlo vreme da se celokupni koncept specijalizovane banke za keš kredite, uz brz i jednostavan proces obrade, zaokruži ovim velikim preokretom u pogledu brend identiteta.

  Addiko banka

  Addiko banka – Oskar H.

  – Addiko je inovativna banka koja u svojoj ponudi ima odabrane proizvode i usluge visokog kvaliteta, prepoznajući potrebe klijenata kojima nudi sve prednosti savremenog digitalnog bankarstva. Jedan od naših najvećih uspeha temelji se na tome što smo znali da tržištu ponudimo pravi proizvod u pravo vreme i na pravi način. Mi smo uz naše klijente u situacijama kada im je potreban dodatni podsticaj i uvek ćemo nastojati da budemo najbolji izbor za brze kredite – izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

  Vojislav Lazarević, predsednik IO

  Vojislav Lazarević, predsednik IO

  Kada je reč o konkretnim ponudama, kojima hrčak Oskar H. planira da obraduje buduće klijente Addiko banke, prva u nizu stiže baš u pravi čas. Proleće je deo godine koji predstavlja pravo vreme za nove početke, ali isto tako podrazumeva brojne obaveze i finansijske izdatke, kojih ima napretek. Zato će samo u promotivnom periodu do 31. maja biti dostupna posebna ponuda kredita do 100.000 dinara, uz gotovo neverovatnu kamatnu stopu u iznosu  0,01%, na period od godinu dana. Ovo praktično znači da će svi oni koji podnesu zahtev za pozajmicu u navedenom periodu i podignu sumu od 100.000 dinara, nakon 12 meseci banci vratiti samo 100.006 dinara.

  Mirko Španović, zamenik predsednika IO, Katarina Anđić Ivić, predstavnica sektora komunikacija, Vojislav Lazarević, predsednik IO

  Ponuda je omogućena svim novim klijentima Addiko banke koji će svoje planove moći da ostvare uz najnižu kamatnu stopu na tržištu. Apliciranje za kredit je moguće putem veb sajta Addiko banke, brzo i lako, u nekoliko koraka, a na raspolaganju je takođe i opcija podnošenja zahteva odlaskom u najbližu ekspozituru.

  Addiko banka, kao specijalizovana banka za kreditiranje stanovništva i sektora malih i srednjih preduzeća, u svom poslovanju nastavlja da pronalazi najbolja rešenja, kako bi svojim klijentima pružila dodatni podsticaj i omogućila im da se oslone na nju kao na partnera gde god i kada god im je to potrebno.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE