Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvoren rekonstruisani put od Žagubice do Krepoljina

  Rekonstruisani put od Žagubice do Krepoljina dug 22,6 kilometra pušten je danas u saobraćaj.

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na otvaranju te deonice da 50 godina nije ulagano u istočnu Srbiju.

  Naglasio je da je jedan od ciljeva i da se ljudi koji su iz tog kraja otišli u inostranstvo, vrate da žive ovde.

  Vučić je najavio ulaganja u lokalnu infrastrukturu i bolju povezanost gradova u tom regionu.

  Dodao je da je plan da u Žagubicu dođe mali investitor, kao i da se sa više investitora razgovara o dolasku u ovaj deo Srbije.

  Vučić je najavio da će na proleće biti proširen i put do Bora.

  Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukure Zorana Mihajlović izjavila je da je deonica koja je danas otvorena duga 22,6 kilometara i najavila da će rekonstrukcija puteva biti nastavljena.

  „Obaveza svih nas je da radimo i rekonstruišemo puteve u svim delovima Srbije“, rekla je ona i dodala da to omogućava da dođu investitori, turisti i da mladi ostanu tu da žive.

  Investitor je Putevi Srbije, a izvođač radova Štrabag. Vrednost radova 380 miliona dinara, a radovi su počeli 3. aprila ove godine.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   JE LI I TO AUTOPUT? Počela je realizacija projekta 1200 km autoputeva u Srbiji, ΛV je pustio deonicu Žagubica-Krepooljin put dugačak oko 23 km, bolje mu je da počne da pušta u saobraćaj svaki km puta. Malo po malo realizacija projekta biće za narednih 100 godina. Mihajlovićka zamajavala prisutne kako je ove godine pustila 200 km autoputeva u Srbiji, kako li ih izmeri, možda računala svaku traku kao autoput. Ljudima da bude jasno razdaljina Niš-Skoplje je ravno 200 km, prosudite sami koliko je puta uvećala ministarka završene i puštene dužine autoputeva. Sramota je da toliko laze, kako li joj veruju studenti, ako uopšte dolaze na njena predavanja. Dobro bi bilo da ΛV uporedi to što je video od puteva u SAD nedavno i ovo što on pušta u saobraćaj. Normalno, on će reći ovaj put kojeg je danas ostavio homoljcima je najbolji na svetu. Kad to on kaže to je tako i nikako drugačije KAKO VEROVATI LAŽIMA ILI LAŽLJIVCU?? ΛV obećao "veće nego ikad" plate i penzije, a to radi namenski već dve godine. Penzije oteo za 10-20%, a povećava ih za 1,25 i 1,5% na neoteti deo. Pa on misli da svoju budalaštinu i idiotizam prebaci na adresu penzionera. Šta on misli da su penzioneri bitange, ološ i budale, kako je jednu kategoriju građana Srbije okarakterisao. Ovo što je on izustio ne bi rekli ni budale, ni ološi, ni bitange. Pre nego što je počeo sa otimanjem penzija prosek je bio 25.000 dinara, a nakon toga 23.000 dinara sa svim povećanjima i otimačinom. Normalne ljude zanima kako će ΛV da poveća plate i penzije realno veće no ikad. Možda kada pusti 1200 km zacrtanih, s njegovom šupljom olovkom, autoputeva u Srbiji. Devedesetih godina primao sam platu sadašnjih 2500 evra, sada primam 500 evra, pa koga on zajebava, neotesanko. Ako ne veruje neka pita oca i majku, ako razgovara s njim, imaju dokumentaciju pa neka mu kažu koje su plate imali 1989. god i prevedeno sada, kako ne bi se izlupavao neljudski i bahato, ne priliči mu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE