Osnivač Wizz Aira na Forsbovoj listi 100 najuspešnijih Mađara

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Osnivač Wizz Aira

  Osnivač Wizz Aira na Forsbovoj listi 100 najuspešnijih Mađara

  Wizz Air, najodrživija evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, objavila je da je časopis Forbs izabrao njegovog generalnog direktora Jožefa Varadija za jednog od 100 najuspešnijih Mađara koji su uspeh ostvarili samostalno.

  Zbog toga se pojavio na naslovnoj strani februarskog izdanja magazina.

  Od osnivanja Wizz Aira 2004. godine, Jožef Varadi sa uspehom predvodi ovu avio-kompaniju koja je učvrstila svoju poziciju lidera među niskotarifnim kompanijama u evropskom avio-sektoru.

  Ovo priznanje za jednog od najuspešnijih pojedinaca koji su sami ostvarili svoj uspeh u Mađarskoj je usledilo nakon osvajanja Nagrade za liderstvo u kategoriji niskotarifnih avio-kompanija za 2021. godine po izboru sajta Flight Global u okviru nagrada za strategiju avio-kompanija.

  Osnivač Wizz Aira

  Osnivač Wizz Aira

  Ova nagrada je potvrdila Jožefovo kvalitetno liderstvo, sa posebnim naglaskom na izuzetne rezultate u vreme pandemije kovida 19, tokom koje je avio kompanija uložila u svoju flotu, ljude i mrežu, a isto tako održala visoku solventnost i bilans stanja investicionog nivoa.

  Forbs odaje počast izuzetnoj karijeri Jožefa Varadija, od desetogodišnjeg rada za kompaniju Procter & Gamble i stvaranja koncepta i usvajanja ultraniskotarifnog koncepta do njegove neumornih napora da pozicionira Wizz Air kao lidera po strukturi nakon pandemije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: WizzAir

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE