Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IKEA Kreativ

  Osmislite virtuelni dizajn prostorije uz novu IKEA Kreativ opciju: Evo i kako

  IKEA Kreativ, funkcija koja dizajn prostorije iz snova pretvara u stvarnost, u okviru IKEA aplikacije i sajta je lansirana!

  IKEA Kreativ čini proces dizajniranja zabavnim i dostupnim svima, omogućavajući korisnicima da lako vizualizuju i dodaju nove komade postojećim rešenjima i nameštaju. Ovo je idealna opcija za korisnike koji nailaze na brojne izazove prilikom uređivanja svog doma, bilo da se radi o novom uređenju enterijera usled selidbe, renoviranja ili proste želje da se eksperimentiše sa različitim kombinacijama nameštaja.

  Vodeći korisnike kroz svaki korak u procesu uređenja enterijera, IKEA Kreativ omogućava kreiranje realističnog 3D modela prostorija u samo nekoliko klikova, vizualizaciju promena u realnom vremenu, eksperimentisanje sa različitim rešenjima i izbor dekora koji daje lični pečat korisnika. Intuitivni dizajn omogućava da se stari nameštaj lako briše, postavi novi IKEA proizvod, a onda on i lako doda u korpu. Takođe, nova funkcija u okviru IKEA aplikacije omogućava lako deljenje ideja sa porodicom i prijateljima čineći iskustvo uređivanja životnog prostora zajedničkom aktivnošću.

  IKEA Kreativ

  IKEA

  „Uz IKEA Kreativ rušimo barijere u uređenju enterijera i unapređujemo iskustvo kupovine nameštaja, omogućavajući kupcima da svoju inspiraciju lako pretoče u stvarnost i time kreiraju svoj idealni životni prostor. Sa uzbuđenjem čekamo da vidimo kako će naši kupci transforimisati svoje domove uz pomoć naše nove funkcije razvijene u skladu sa najsavremenijim  tehnologijama“, rekla je Tatjana Radaković, IKEA menadžerka za digitalno poslovanje u regionu Jugoistočne Evrope.

  IKEA Kreativ funkcija dostupna je od danas, 18. juna, za sve korisnike u Srbiji.

  „Pozivamo te da nam se pridružiš u avanturi kreativnog uređivanja prostora. To možeš učiniti pristupanjem ovoj funkciji u okviru IKEA aplikacije ili našeg sajta“, kažu iz kompanije.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE