Opušteno i rasterećeno uz odličan odabir filmova

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Opušteno i rasterećeno uz odličan odabir filmova

  Svaki novi mesec donosi i novi početak, pa je tako i jun vreme kada treba da donesem nove odluke i postavimo ciljeve. Kako i vreme odmora treba da provedemo kvalitetno, pored novih navika, neke stare uvek valja zadržati, a to su sati i sati filmova u kojima uvek uživamo, zato i ovog meseca ispratite naše predloge.

  U četvrtak možete pogledati film „Sve za lovu“ koji će početi sa emitovanjem u 22:35h na kanalu FilmBox Extra. Brendon Lang voli fudbal. Povreda mu ne dozvoljava da ponovo zaigra, ali ga instinkt kvoterbeka čini sjajnim prognozerom ishoda utakmica. Pošto mu je potreban novac, napušta Las Vegas i odlazi na Menhetn, kako bi radio kao kockarski savetnik Voltera Abramsa. Volter ima bezumno zaljubljenu ženu, mladu ćerku i biznis koji cveta, ali ima i nekoliko problema: dobro srce, veruje da je vrhunski manipulator i zavisnost koju jedva obuzdava. Brendona prihvata kao sina i veza između njih je sve snažnija, ali ubrzo sve kreće nizbrdo, kada Volter posumnja da je žrtva prevare. U ovom filmu glavne uloge tumače Al Pacino, Matthew McConaughey i Rene Russo.

  Subotu treba provesti opušteno i rasterećeno, pa vam savetujemo da uživate uz film „Stig’o ćale 2“, u kom glavne uloge tumače Will Ferrell, Mark Wahlberg i Mel Gibson. Pošto su se konačno navikli jedan na drugog, Bred i Dasti sad moraju izaći na kraj sa svojim nametljivim očevima tokom praznika. Njihove različite komične situacije saznaćete ako u 22:50h uključite kanal FilmBox Premium.

  Nedelju rezervišite za kanal Film Box Stars jer će se u 17:20h emitovati avanturustička vestern-drama, koja će vas oduševiti. Smeštena nakon Američkog građanskog rata, „Teksaški rendžeri” je priča o ljudima odlučnim da sačuvaju mir i obuzdaju haos koji izbija na teksaškoj granici. Indijanci pokušavaju da povrate svoju zemlju, Meksikanci masovno upadaju preko granice SAD-a, a odmetnici razaraju zemlju. Teksaški rendžeri zaklinju se da će štititi nevine i svoje voljene. Da bi bilo tako, moraju biti spremni da održavaju mir tamo gde zakon to ne može, moraju se boriti i kad su brojno slabiji i biti spremni da za slobodu daju i život. Glavne likove igraju James Van Der Beek, Rachael Leigh Cook i Ashton Kutcher

  Izvor: BIZlife

  Foto: FilmBox

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE