Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Onlajn SAJAM ZAPOŠLJAVANJA kao pravi – 700 poslova čeka kandidate (FOTO)

  Regionalni sajam poslova u organizaciji sajta Poslovi Infostud je u toku, a kao i prethodnih 11 godina, i ovog puta je onlajn.

  Ipak, iako se sajam ne održava uživo, sajt je tako prilagođen da kandidatima pruži puni „užitak“ traženja posla uz pomoć virutelnih štandova koji izgledaju kao pravi.

  Naime, sajam traje od 13. do 20. oktobra, a možete ga posetiti klikom na link.

  Prilikom posete sajtu, na dnu stranice možete videti nekoliko desetina poslodavaca, a kada kliknete na jednog, sajt vas usmeri ka „sobi“ (virtuelnom štandu) u kojoj klikom na različite opcije možete saznati nešto o poslodavcu, pogledati fotografije, saznati odgovor na pitanja o tome zašto izabrati baš tu firmu, ali i pogledati koje sve ponude za posao u kompaniji postoje.

  Kako se navodi u saopštenju Poslova Infostud, 60 poslodavaca ima svoje ponude na sajmu, a više od  700 poslova je u opticaju.

  „Poslodavci su grupisani u 5 tematskih kapsula: Trgovina, Proizvodnja, Usluge,  IT i Startuj – kapsula za mlade, kako biste što jednostavnije pronašli pozicije koje su vam interesantne“, navode.

  Na štandovima će posetioci sajma imati prilike da uz pomoć čet opcije direktno komuniciraju sa predstvanicima kompanija, gde će, kako navode, moći da dobiju sve informacije vezane kako za samu kompaniju, tako i oko svih trenutnih i budućih potencijalnih pozicija koje kompanija nudi.

  U saopštenju se navodi i da su, pored svih sajamskih aktivnosti, zainteresovanima pripremili i 3 panel diskusije koje će održati preko Zoom-a i to na teme:

  • Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?
  • Kako do prvog posla u IT-u?
  • Najčešće greške na intervju za posao.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE