Održiva produktivnost spojena s odličnim performansama u najnovijem predstavniku Philips monitora

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Održiva produktivnost spojena s odličnim performansama u najnovijem predstavniku Philips monitora

  Stigao je jedan od ekološki najprihvatljivijih monitora Philipsove linije B: Philips 242B1G (dijagonala 23,8 inča/60,5 cm), dizajniran za održivu produktivnost i namenjen onima kojima je stalo do ekologije. Ovaj ekološki monitor donosi novi nivo uštede energije uz jednostavnost upotrebe i vizuelnu udobnost (IPS panel pruža slike pune boje i široke uglove gledanja), osiguravajući vrhunske performanse uz poštovanje okoline.

  Energetski efikasna produktivnost

  Novi Philips 242B1G donosi znatnu uštedu energije zahvaljujući energetski superefikasnom dizajnu koji ovaj model čini savršenim čak i za složene postavke. Preciznije, njegove energetski efikasne karakteristike primenjuju novu tehnologiju LED pozadinskog osvetljenja koja održava osvetljenje i boju uz istovremeno znatno manju potrošnju energije. Monitor je opremljen i nizom drugih tehnologija za uštedu energije, kao što su PowerSensora, LightSensora i 0-watt hard power switcha.

  PowerSensor putem bezopasnih infracrvenih signala otkriva prisutnost ili odsutnost korisnika i automatski smanjuje osvetljenje monitora, štedeći tako i do 80 % energije. Tehnologija LightSensor, pak, otkriva okolno osvetljenje i prema tome prilagođava osvetljenje monitora. Još je jedna važna karakteristika koja ovaj monitor čini posebno efikasnim u smanjenju karbonskog otiska Zero Power Switch. Pritiskom na 0-watt hard switch korisnici mogu potpuno isključiti svoj monitor iz neizmeničnog napajanja, što rezultira nultom potrošnjom energije. I to nije sve…

  Ekološki iznutra prema van

  Istinski ekološki usmereni korisnici zahtevaju ekološki prihvatljive i održive materijale kako bi efikasno smanjili svoj karbonski otisak i promovisali cirkularnu potrošnju. Ovaj model idealan je izbor za njih. Philips 242B1G izrađen je 85 % od reciklirane plastike i ima sertifikat TCO Certified Edge i u je potpunosti bez štetnih supstanci kao što su živa, halogen (kako bi se što je više moguće smanjio uticaj na okolinu) i PVC-a/BFR-a. Takođe, svi materijali korišćeni u pakovanju napravljeni su od 100% recikliranog materijala i time zadovoljavaju većinu međunarodnih standarda kao što su EnergyStar 8.0., EPEAT i RoHS.

  Slike prijatne oku

  Philips 242B1G opremljen je kako bi udovoljio visokim standardima produktivnosti i udobnosti. Zbog toga sadrži tehnologiju IPS za predivne boje i oštre slike, savršenu za mnogobrojne zadatke, od uređivanja fotografija, surfovanja internetom do profesionalnih aplikacija kojima je potrebna preciznost boja i postojno osvetljenje. IPS monitori takođe koriste naprednu tehnologiju koja pruža izuzetno široke uglove gledanja od 178 stepeni, što je posebno korisno za rad u timu.

  Za udobnost korisnika, posebno onih koji provode mnogo sati ispred monitora, ovaj model uključuje tri karakteristike easy-on-the-eyes za minimalno naprezanje očiju. LowBlueMode smanjuje štetno kratkotalasno plavo svetlo, dok FlickerFree reguliše osvetljenje i smanjuje treperenje radi prijatnijeg gledanja. Tehnologija EasyRead upotpunjuje ponudu za iskustvo kao što je čitanje sa papira.

  Philips 242B1G dostupan je od februara s preporučenom maloprodajnom cenom od  24.535 dinara.

  Više informacija o Philipsovim monitorima potražite OVDE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE