Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zrenjaninski maraton

  Održan tradicionalni MaxBet Zrenjaninski maraton

  MaxBet 4. Zrenjaninski maraton, okupio je ove godine više od 1500 takmičara, iz osam zemalja. Uz glavnu maratonsku od 42 km, organizovano je još pet pratećih trka. Novina je da su ove godine,  deca sa posebnim potrebama iz doma „Kolevka” iz Subotice zajedno sa osobama s invaliditetom, simbolično startovali sa maratoncima.

  Kompanija MaxBet sa ponosom podržava Zrenjaninski maraton, od samog njegovog nastanka.

  „Od samog početka, posvećeni smo podržavanju sportskih aktivnosti koje promovišu fizičko zdravlje i dobrobit. Kao kompanija koja je nastala u Zrenjaninu, a sada posluje u okviru Fluttera, najveće svetske kompanije za sportsko klađenje i igre na sreću koja je listirana na njujorškoj berzi, svesni smo značaja ulaganja u lokalnu zajednicu. Podrška maratonu je deo naše strateške inicijative da promovišemo zdrav životni stil. Sport ne samo da poboljšava fizičko zdravlje, već i jača zajedništvo i povezanost među ljudima. Verujemo da ovakvi događaji imaju moć da inspirišu ljude svih generacija da se bave rekreacijom i da vode zdraviji život“,  izjavila je Nataša Manojlović, menadžer korporativnih komunikacija u MaxBetu.

  Ove godine Zrenjaninski maraton imao je i humanitarni karakter, gde su uz već prepoznatljivu akciju „Sportom za bolje sutra”, svi učesnici „Trčali kao heroji” („Run like a hero“) u akciji za podršku deci oboleloj od raka i udruženju NURDOR.

  Pored glavne trke, organizovane su i PerSu trka sa osmehom za najmlađe, kao i Trka zadovoljstva na 7km, polumaraton 21.1km i štafetna trka 3x7km.

  Kompanija MaxBet danas je prisutna na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji i zapošljavaju više od 2500 ljudi, a od ove godine posluju u sklopu Flutter International-a, međunarodne divizije Flutter Entertaimenta, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Nebojša Dimić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE