Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ODBAČENA prijava Nataše Jeremić protiv SNS

  Predsednik Inicijativnog odbora Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da odluka tužilaštva da odbaci prijavu njegove supruge Nataše Jeremić podnetu jer je bila optužena da je glavni narko diler u Srbiji, za njega predstavlja duboko razočaranje.

  Jeremić je agenciji Beta rekao da veruje da će se njegova supruga na takvu odluku tužilaštva žaliti, ako bude neophodno i međunarodnim pravnim instancama.

  „Nadam se da ovo (odluka tužilaštva) nije poslednja reč našeg pravosudnog sistema. Ovo je očigledna nepravda, i ako se ispostavi da je to neophodno, moja supruga će se obratiti međunarodnim pravnim instancama“, rekao je Jeremić.

  On je naveo da je suština tog slučaja da je „sam vrh vlasti“ jednu građanku ove zemlje optužio na izuzetno direktan i težak način, a da je naše pravosuđe zaključilo da ne postoji nikakav problem sa tim u vezi.

  „Dakle – ili je moja supruga zaista najveći narko diler na Balkanu, pa je takvo ponašanje vlasti razumljivo, ili je u redu brutalno optuživati i vređati nevine građane Srbije bez obzira na činjenice“, dodao je Jeremić.

  Kako je istakao, to je jedan dosta alarmantan pokazatelj da je pravosuđe u Srbiji u punoj kontroli i predstavlja polugu režima.

  Novinarka i supruga Vuka Jeremića, Nataša Jeremić, podnela je krajem marta krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke (SNS), njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS Milenka Jovanova pošto je u saopštenju u sred kampanje za predsednika Srbije, Jovanov optužio da je glavni vođa narko dilera u Srbiji.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE