Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Od Gugla do Sulejmana“: Najuspešnija Srpkinja u globalnom biznisu za BIZlife (VIDEO)

  Na prošlogodišnjem Prolećnom Vivaldi forumu, domaća poslovna zajednica čula je, videla i po svemu sudeći dobro razumela jednu od evidentno najuspešnijih Srpkinja u globalnom biznisu.

  Prezentacija Milene Đuričić, koja je sedam i po godina radila u Guglu, bila je jedan od najupečatljivijih momenata Foruma. Suosnivačica i operativna direktorka kompanije Videomite, najvećeg provajdera multimedijalnih sadržaja u Turskoj, svoje predavanje simbolično je nazvala „Od Gugla do Sulejmana“, a koliko korisnih i zanimljivih saveta je predočila posetiocima najbolje ilustruje komentar gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića: “Posle priče ove devojke, ja otkazujem moj nastup. Ovo je fascinantan uspeh koji je ona postigla”.

  Milena je karijeru započela kao suvlasnica agencije „Agena“ u Beogradu. Potom je sedam i po godina radila u kompaniji Google, da bi nakon toga prešla u ruski Yandex, na mesto potpredsednice za razvoj i tu ostala četiri godine.

  Njena aktuelna firma “Videomite” za partnere ima Netflix, Google, Amazon, Apple, Spotify i mnoge druge platforme na koje ova turska kompanija plasira filmove, serije i muziku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE