Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Obeležen „Svetski dan deteta“ sa Ljubivojem Ršumovićem uz podršku McDonald’sa i Lagune

  Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta kompanija McDonald’s je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna organizovala druženje dece sa poznatim dečjim piscem Ljubivojem Ršumovićem u McDonald’s restoranu “Bezistan” na Terazijama.

  Deca su uživala u razgovoru i druženju sa poznatim piscem, a Ršum je potpisivao svoju najnoviju knjigu „Fazoni i fore 2“, koju je na poklon od restorana McDonald’s dobilo 100  mališana.

  Tokom druženja, Ljubivoje Ršumović, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih pisaca za decu je povodom Svetskog dana deteta poručio „Knjiga je duševna hrana, najkaloričnija na svetu, pa molim mlade ljude da ne drže dijetu, nego da čitaju knjige i rastu bez brige.“

  „Novembar je ove godine za McDonald’s potpuno u znaku dece. Početkom meseca smo proslavili 40. rođendan Happy Meal-a i tom prilikom organizovali različite zabavne, edukativne i humanitarne aktivnosti za decu, a juče smo uz podršku našeg višegodišnjeg partnera, izdavačke kuće Laguna, obeležili 30 godina od kada je ustanovljen Svetski dan deteta i prava dece, uz našeg legendarnog dečijeg pisca Ljubivoja Ršumovića. Deca su budućnost svakog društva i na nama odraslima je da im omogućimo najbolje uslove za život, školovanje, druženje i igru. Mi verujemo da su dečija prava univerzalna i zajednička za svu decu, bez obzira na okolnosti u kojima se nalaze i zbog toga tradicionalno novembar posvećujemo deci.“ izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s u Srbiji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE