Novosađanin pitao GDE DA PARKIRA auto u Splitu, dobio HIT odgovore

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novosađanin pitao GDE DA PARKIRA auto u Splitu, dobio HIT odgovore

  Jedan Novosađanin koji je odlučio da odmor provede u Splitu postavio je zanimljivo pitanje na fejsbuk grupi “Putoholičarski savetnik za jeftina i ugodina putovanja” i dobio još zanimljivije odgovore.

  “Gde mogu da bezbedno parkiram i ostavim sedam dana auto u Splitu? (dolazim iz Srbije i tablice su srpske).

  Možda neka garaža zatvorenog tipa sa kamerama ili obezbeđenjem ili tako nešto… ili dajte neke još predloge gde i kako da to rešim…. Hvala unapred”, pitao je Novosođanin.

  Članovi grupe su mu se brzo javili i predložili neka mesta, a neki su mu savetovali da jednostavno u automobil stavi Hajdukov šal ili nešto slično.

  Bilo je i ljudi koji su mu ponudili da parkira u njihovom dvorištu.

  “Pozdrav, ako do sada nisi pronašao mesto za parkirat, imam kuću blizu City Centra One i možeš ostaviti auto kod mene u dvoru, ima dovoljno mesta”, “I ja živim u Splitu i imam mnogo prijatelja koji su dolazili iz Srbije nikada nije bilo problema, ako želite evo pred moje kuće može, lično ću se pobrinuti za nadzor ako treba al mislim da neće biti potrebe, WELCOME”, “Živim u mjestu koje je 30km od Splita. Ako želite možete kod nas ostaviti svoj auto na čuvanje u garaži. Primamo i životinje jer se radi o selu”, bile su neke od ponuda.

  A Krešimir Sučević Međeral, tragač iz kviza “Potjera”, savetovao je Novosađaninu da auto pokrije ceradom pa će tako, kaže, moći da parkira bilo gde.

  “Ja ne znam zašto se svi prave grbavi. Jasno je da su šanse da se njegovom autu nešto dogodi male, ali postoje. A mislim da niko ne želi na povratku s odmora da doživi situaciju da ugleda auto kojem pre povratka u Srbiju mora da krpi gume, kupuje retrovizor, sanirati lim ili bogtepitaj šta još”, dodao je.

  Izvor: Index

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Sremac

   Taj koji želi da letuje u Splitu nije NOVOSAĐANIN, tosu naturalizovani stanovnici ovog mirnog grada u koji su doneli nemir. Pravi novosađani i danas letuju u Rovinju, Poreču, Lošinju bez problema.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE