Novogodišnji TV program: Siromašno, ali ima bar nešto da se pogleda

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novogodišnji TV program: Siromašno, ali ima bar nešto da se pogleda

  Nekada su novogodišnji programi bili spoj muzike, zabave, humora i mnogo čega drugog. Danas, je sve postalo jedno veliko „narodno veselje“. Novogodišnji program koji nas očekuje na nacionalnim frekvencijama i ove godine je prilično siromašan, ali i dalje ima šta da se pogleda.

  U „stare dane“ vratiće nas RTS. Program pod nazivom „60 novih godina sa vama“, kako je najavljeno „prošetaće nas kroz šest dekada, predstavljenih u šest studija“.

  „U svakom studiju muzikom, kostimima i skečevima evociraćemo uspomene na jednu epohu – šezdesete, sedamdesete, osamdesete i devedesete godine prošlog veka, kao i na prvih 17 godina 21. veka, kažu na RTS-u. Program će „prošarati“ i skečevi posvećeni uglavnom emisijama koje smo u proteklih 60 godina gledali na RTS-u, a zanimljivo je da su na skečevima radili Dušan Bulić i ekipa sa Njuz.neta. Kako se najavljuje, u ponoć će nam sreću poželeti Novak Đoković.

  Ono što još izdvajamo je specijalna emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ u 21 čas na O2. Prava je šteta što u gotovo istom terminu počinje i novogodišnji specijal „Državnog posla“ na Radio-televiziji Vojvodine (21.15 časova).

  I to bi bilo to. Osim ako ne volite „narodna veselja“ koja su uglavnom na svim ostalim televizijama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE