Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novo rukovodstvo Foruma za odgovorno poslovanje

  Forum za odgovorno poslovanje, mreža vodećih kompanija koje podstiču razvoj zajednice, izabrao je nove članove Predsedništva i Upravnog odbora čiji će mandati trajati do kraja 2021. godine.

  Predsednik mreže i u novom mandatu biće Dejan Turk, CEO, Vip mobile Srbija i A1 Slovenija. Ovom prilikom, g. Turk istakao je da je u poslednjoj deceniji kroz Forum za odgovorno poslovanje urađeno mnogo na jačanju društveno odgovornih praksi, ali i podsetio da je neophodno da što veći broj kompanija uloži sopstvena sredstva i resurse u rast i razvoj lokalnih zajednica. On je takođe podsetio da se: “I uz malo truda može značajno doprineti boljitku života neke lokalne zajednice, a to se pogotovo odnosi na donosioce odluka u kompanijama. Kada zaposleni uvide važnost uključivanja u zajednicu, i sami se u velikom broju prijavljuju za volontiranje u okviru internih, ali i eksternih projekata”.

  Svetoslav Atanasov, generalni menadžer, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora i Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke izabrani su na mesta potpredsednika Foruma za odgovorno poslovanje.

  Upravni odbor u novom mandatu 2018-2021 čine: Vladimir Tipsarević, Public Affairs & Communications Director, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora; Tijana Koprivica, Direktorka, Održivo poslovanje, Delta Holding; Željka Ćirić Jakovljević, Direktorka marketinga i korporativnih komunikacija, Eurobank a.d, Marija Vujanić, Direktorka Komunikacija i održivog poslovanja, Telenor d.o.o, i Zorica Džida, Direktorka sektora Društveno odgovorno poslovanje, Vojvođanska banka a.d. Novi Sad.

  Forum za odgovorno poslovanje je mreža vodećih kompanija koje doprinose razvoju zajednice, podstičući razvoj društveno odgovornog poslovanja i uspostavljanje trajnih i stabilnih društveno odgovornih praksi u poslovnom sektoru. Forum predstavlja platformu koja povezuje lidere iz poslovnog sveta s predstavnicima drugih delova društva, podstičući time međusektorski dijalog, saradnju i razmenu dobrih iskustava.

  Članice Foruma su: Atlantic Grupa, B92, Bambi, Banca Intesa, British American Tobacco, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, CRH Srbija, Delhaize Srbija, Deloitte, Delta Holding, Direct Media, Erste Bankа, Eurobank a.d, Ikea Srbija, GSK, ManpowerGroup, Mercator-S, NIN, Represent Communications, SAGA, Societe Generale Banka, Telekom Srbija, Telenor, Titan Cementara Kosjerić, UniCredit Bank Srbija, Victoria Group, Vip mobile, Vojvođanska banka.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Logo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE