Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PEUGEOT E 3008

  Novi PEUGEOT 3008 – Fastback SUV je stigao u Srbiju

  PEUGEOT je potpuno transformisao svoj 3008 model, podižući na potpuno novi nivo kreativnost njegovog dizajna, užitka u vožnji i električnih performansi koje nudi svojim korisnicima.

  Trenutni PEUGEOT 3008 je bestseler koji je očarao više od 1.320.000 kupaca u 130 zemalja u poslednjih 7 godina. PEUGEOT ulazi u novu eru predstavljanjem novog E-3008 koji je sada dostupan i na
  našem tržištu.

  Dva nivoa opreme

  Ponuda će se zasnivati na dva nivoa opreme, Allure i GT i tri potpuno električna pogona ́ (210 KS, 230 KS Long Range i 320 KS Dual Motor (pogon na 4 točka)). Hibridni pogon sa 136 KS je takođe dostupan.
  Na novom E-3008, PEUGEOT uvodi novi izgled za prednji kraj. Dok je poznati svetlosni potpis sa tri kandže čvrsto na svom mestu, stil prednjih svetala i rešetke je radikalno nov.

  PEUGEOT E 3008

  Promo

  Ultra-kompaktni farovi su smešteni u tanku, elegantnu traku koja se nalazi iznad rešetke hladnjaka i obavija ceo prednji kraj. To je karakteristika dizajna koja novom E-3008 daje posebno prodoran izgled, potvrđujuci njegovu modernost i ličnost. Prednja svetla su LED ́ na svim verzijama. E-3008 GT standardno dolazi sa PEUGEOT-ovom novom Pixel LED tehnologijom, koja automatski prilagođava snop farova uslovima u saobraćaju, održavaju ́ ci ́ optimalno osvetljenje bez ometanja drugih učesnika u saobraćaju. ́

  Osećaj inovacije i elegancije na spoljašnjosti E-3008 se takođe proteže i na unutrašnjost. Novi PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® podiže zadovoljstvo u vožnji na viši nivo. Ovaj panoramski ekran lebdi iznad kontrolne table. „Lebdecí“ efekat je naglašen ambijentalnim LED osvetljenjem, čiji se izvor nalazi ispod ekrana. Pozicioniran za optimalnu ergonomiju, ekran od 21 inča je blago zakrivljen prema vozaču, dok ostaje savršeno dostupan putniku.

  PEUGEOT E 3008

  Promo

  Digitalni ekran

  Ovaj veliki i visokokvalitetni digitalni ekran stoga kombinuje dve ključne funkcije PEUGEOT i-Cockpit®: Na levoj strani panoramskog ekrana, instrument tabla kombinuje sve informacije koje se
  odnose na vožnju (brzina, snaga, pomoć u vožnji, protok energije) iznad kompaktnog volana. Na desnoj strani panoramskog ekrana, u centru kontrolne table, deo sa ekranom osetljivim na dodir je dostupan i vozaču i suvozaču. Može se koristiti za upravljanje grejanjem/klimatizacijom, navigacijom, medijima/sistemima za povezivanje itd.

  Veliki zadnji deo novog E-3008 nudi dinamičan stil, naglašen simboličnim svetlosnim potpisom sa tri kandže – u 3D na GT verzijama – uz zadržavanje dobre širine prostora u drugom redu i zapremine prtljažnika (520 litara, bilo koji motor) identičan onom iz prethodnog 3008. Atraktivnost novog E-3008 takođe proizilazi iz dobro izbalansiranih dimenzija vozila (dužina: 4,54 m, širina: 1,89 m, visina: 1,64 m), koje ostaje jedno od najkompaktnijih u C SUV segmentu vozila, a istovremeno pruža dosta prostora za putnike i prtljag.

  Novi E-3008 je dostupan u šest različitih boja karoserije. Za više informacija o modelu i zakazivanje test vožnje, možete se obratiti bilo kome od PEUGEOT ovlašćenih partnera u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Čačku, Nišu i Sremskoj Mitrovici.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Peugeot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE