Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Teint Idole, Lancome

  Teint Idole Ultra Wear postao je globalna ikona, a sada ima NOVU VERZIJU

  Godine 1997. Lancôme je predstavio Teint Idole. Od tada je ovaj puder postao poznat po tehnologiji kojom je nastao kao i svojim celodnevnim prirodnim mat izgledom koji pruža maksimalnu udobnost, dugotrajno prekrivanje i hidrataciju bez neujednačenosti i osećaja težine na licu.

  Poboljšan i unapređen kako bi ispunio važne zahteve u nezi kože žena, Teint Idole Ultra Wear postao je globalna ikona. Saveznik, simbol samoizražavanja i osnaživanja; ostaje Lancômeov najprodavaniji puder koji postiže izvanrednu dokazanu učinkovitost – iz godine u godinu. Ne iznenađuje kako je ostao jedan od omiljenih pudera širom sveta.

  Nakon 26 godina istraživanja od prvog Teint Idole pudera, unapređeni Teint Idole Ultra Wear patentiran je do 2033. godine na temelju 14 ispitivanja i 11 godina razvoja. Danas se izvanredna priča nastavlja jer Lancôme pomera granice novom i unapređenom Teint Idole Ultra Wear patentiranom formulom koja prevazilazi očekivanja i nastoji da omogući svakome da pronađe svoju savršenu nijansu.

  Postignite novu dimenziju laganog osećaja na koži s našim najpouzdanijim i najdražim puderom koji je bio podvrgnut najvećem broju ispitivanja do sada.

  Pripremite se na dugotrajnu postojanost uz kožu koja se oseća slobodnom. Novi Teint Idole Wear Ultra pruža vam 24-satnu prekrivnu moć bez osećaja težine na licu.

  Uz pomoć napredne Airwear Technology™, Teint Idole Ultra Wear je tako lagan da ga ni ne osetite na licu. Tanak i prozračan, njegova formula dozvoljava koži da diše dok pruža prekrivanje prirodnog mat izgleda tokom 24 sata.

  Unapređeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je sa 81% seruma za negu kože, zaštitom protiv zagađenja iz vazduha urbanih sredina kao i zaštitnim faktorom SPF 35. S najboljim rezultatima do sada, nova formula je otporna na znoj i sadrži hijaluronsku kiselinu, moringu, vitamin E i prebiotične i probiotične za trajnu hidrataciju, štiti kožu od zagađenja iz vazduha i štiti kožnu barijeru.

  Dr Annie Black, direktorka nauka u Lancôme International

  Trudimo se da podignemo početni kriterijum koji definiše dobar make-up proizvod. Pokušavamo da razumemo kako se takođe mogu poboljšati ne samo izgled, već i osećaj na koži. Koristimo taj pristup kako bismo odlučili koji aktivni sastojak da koristimo u svojim formulama.

  Za sve tipove i potrebe kože
  Predstavljamo vam Teint Idole Ultra Wear.

  Još bolje formule nego pre, Teint Idole Ultra Wear pogodan je za razne potrebe kože: prikriva nesavršenosti, diskoloracije, tragove akni, crvenilo itd. Idealan za svakodnevno nanošenje, pruža povećanu otpornost vašoj koži, postiže prekrivnu moć koja izgleda prirodno, besprijekornog mat završetka te ultrasvježeg osjećaja koji je lagan, s nježnom formulom koja ne isušuje niti začepljuje pore.

  Ispitana u svakodnevnom životu i pod ekstremnim uslovima, nova formula ostala je otporna na prenos i pojavu masnih tragova tokom sedmodnevnog ispitivanja, otporna na vlagu u testu sprovedenom u uslovima turskog kupatila (Turkish bath) na 30 žena i otporna na znoj u testu u sauni na 33 žene. Ispitana na sportskim treninzima na 196 žena, formula je ostala otporna na uslove koje vežbanje nosi, odnosno na znoj, toplinu i vlagu.
  Teint Idole Ultra Wear sada se prilagođava potrebama vaše kože, od kože sklone aknama do masne, osetljive i suve kože upijajući i matirajući sebum i prikrivajući pore, ostajući pritom izuzetno lagan i svež.

  Naš najpouzdaniji, najdraži puder koji je bio podvrgnut najvećem broju ispitivanja do sada
  Izvanredni rezultati na testovima potrošača

  Dokazan u našoj najvećoj i najopsežnijoj studiji pudera ikad, Teint Idole Ultra Wear postigao je vrhunske rezultate na testovima potrošača.

  Još bolji rezultati
  96% ispitanika zadovoljno je postojanošću pudera
  94% ispitanika zadovoljno je upotrebom tokom 24 sata
  91% ispitanika tvrdi da nijanse ne oksidiraju

  Još više udobnosti
  94% ispitanika ne oseća težinu na koži
  95% ispitanika smatra ga laganim za primenu
  96% ispitanika ne oseća težinu na koži tokom 24 sata

  Još bolji rezultati make-upa
  92% ispitanika tvrdi da omogućuje potpunu prekrivenost tokom 24 sata
  93% ispitanika tvrdi da pruža dobru prekrivnu moć
  91% ispitanika tvrdi da ton kože izgleda ujednačeno 24 sata
  91% ispitanika tvrdi da proizvod smanjuje nesavršenosti poput crvenila, žutila, sivila i tamnih mrlja

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE