NOVA OPOZICIJA? Janković osniva pokret

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NOVA OPOZICIJA? Janković osniva pokret

  Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je da će narednih dana formirati pokret u kome će biti stranke, organizacije i pojedinci koju su podržali njegovu kandidaturu.

  Janković je na konferenciji za novinare rekao da je to “odgovor na silu koju primenjuje Aleksandar Vučić”. On je najavio će pokret učestvovati u svim narednim izborima na svim nivoima.

  On je rekao da će deo te organizacije biti oni koji su mu dali podršku na predsedničkim izborima, a da će Demokratska stranka nastaviti i dalje da paralelno i samostalno deluje, ali u istom pravcu i promovišući iste vrednosti.

  Janković je kazao da je Nova stranka od samog početka dala podršku pokretu i da ne vidi zašto i u budućnosti ne bi bila uz njega. Na pitanje da li je pričao sa Vukom Jeremićem on je kazao da je sa njim u kontaktu, ali da nisu razgovarali o objedinjavanju.

  “Aleksandar Vučić je ugasio i isključio institucije i naš zajednički odgovor treba da bude vraćanje institucija u život”, rekao je Janković.

  Upitan o protestima širom Srbije Janković je rekao da podržava protest onih koji su rekli ne diktaturi i da poštuje želju organizatora da im se ne pridružuju političke stranke i političke organizacije.

  Janković je na konferenciji za novinare nije odgovarao na pitanja novinara Pinka i Studija B jer, kako je rekao predstavnik njegove pres službe, nakon svih uvreda i neistina u tim medijima bilo bi besmisleno odgovarati na pitanja.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE