Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nova opcija plaćanja za porudžbine sa Ananas.rs

  Sada svoju porudžbinu možete platiti i prilikom preuzimanja na paketomatima u okviru NIS benzinskih stanica.

  Opšte je poznato da kada kupujete na ananas.rs možete da birate više različitih načina dostave. Pored dostave na kućnu adresu, poznate su još i naše PUDO lokacije poput kafića, menjačnica, frizerskih salona u vašem komšiluku, a naravno i uvek upečatljivi Ananas paketomati u okviru NIS benzinskih stanica.

  Za sve vas kojima su paketomati omiljena vrsta dostave jer možete da svoj paket preuzmete 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji na jednoj od 50 lokacija širom Srbije – mi donosimo sjajne vesti. Sada, imate mogućnost da platite svoj paket kako god vama najviše odgovara – i karticom i gotovinom prilikom preuzimanja na paketomatu na NIS benzinskoj stanici.

  Ova nova opcija plaćanja donosi vam veću slobodu i fleksibilnost prilikom izbora načina plaćanja za vaše porudžbine. Evo kako to funkcioniše:

  1. Poručite svoj omiljeni aritkal na ananas.rs i odaberite način dostave – Ananas paketomat.
  2. Kada vam potvrdimo da je vaš paket spreman za preuzimanje, na odabranoj NIS benzinskoj pumpi svoju porudžbinu platite karticom ili gotovinom.

  Proces preuzimanja je isti kao i do sada – numerički kod koji kao kupac dobijate imejlom je potrebno da pokažete na NIS beninskoj stanici prilikom plaćanja, a potom uz pomoć QR koda i broja telefona s kojim ste registrovali na ananas.rs preuzimate i svoju porudžbinu.

  Ova promena ima za cilj da vaše iskustvo online kupovine učini još boljim i udobnijim. Naš tim se pobrinuo da proces preuzimanja i plaćanja na NIS benzinskim stanicama protekne glatko i brzo.

  Ova nova opcija je deo našeg nastojanja da pružimo sve više mogućnosti i pogodnosti našim korisnicima. Vaše povratne informacije su nam dragocene, pa vas ohrabrujemo da nam javite kako vam se sviđa ova promena i kako možemo dalje unaprediti vaše iskustvo.

  Hvala što koristite ananas.rs i što nam pružate priliku da vam olakšamo online kupovinu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ananas

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE