Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS sajam automobila 2022

  NIS na Sajmu automobila u Beogradu

  Kompanija NIS učestvuje na ovogodišnjem Sajmu automobila „BG CAR SHOW” u Beogradu gde će posetiocima predstaviti pogodnosti koje nudi korporativni program lojalnosti „Sa nama na putu“, kao i bogat spektar proizvoda i usluga koje su dostupne potrošačima na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama. Ovogodišnji Sajam automobila održava se od 12. do 15. maja, a svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u hali broj 1 Beogradskog sajma.

  Štand NIS-a obišao je i Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, koji je u razgovoru sa predstavnicima NIS-a izrazio zahvalnost za razumevanje koje je kompanija pokazala za potrošače u Srbiji kada je reč o cenama goriva. „Hvala i za ovo što ste imali razumevanja oko cene naftnih derivata i da izađemo u susret našim potrošačima i želim vam dobar i uspešan rad“, kazao je Vučić.

  Aleksandar Vučić na NIS-ovom štandu, Sajam automobila

  Aleksandar Vučić na NIS-ovom štandu, Sajam automobila

  Tokom trajanja manifestacije, posetioci štanda NIS-a imaće priliku da saznaju više o tome kako mogu da sakupljaju bodove u okviru programa „Sa nama na putu“, a samim tim i ostvaruju uštede i popust prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a. Takođe, svi zainteresovani moći će da učestvuju u velikoj poklon akciji, u kojoj svaki učesnik dobija neki od poklona. Jedan od dobitnika biće nagrađen sa tri meseca besplatnog goriva, u skladu sa prosečnom mesečnom potrošnjom.

  „Naš program lojalnosti „Sa nama na putu“ danas broji više od milion korisnika i predstavlja najveći program lojalnosti u Srbiji. Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima kompanije u nove funkcionalnosti i inovativna rešenja koje program nudi, „Sa nama na putu“ beleži stalan rast u broju korisnika koji sve prednosti ovog programa mogu da iskoriste na više od 300 NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica širom Srbije“, izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS.

  NIS - projekat "Sa nama na putu"

  NIS – projekat „Sa nama na putu“

  Program lojalnosti “Sa nama na putu” kompanija NIS je pokrenula pre sedam godina. Sve većoj popularnosti ovog programa doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina. Između ostalog, NIS je uveo digitalizovanu „Sa nama na putu“ karticu koju potrošač može da koristi direktno sa mobilnog telefona, putem istoimene mobilne aplikacije.

  NIS će na ovogodišnjem Sajmu automobila posetioce štanda takođe upoznati i sa benefitima upotrebe Drive.Go mobilne aplikacije, koja omogućava plaćanje goriva na samom točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE