Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS proizvodi kvalitetniji TNG

  U Rafineriji nafte Pančevo počela je proizvodnja tečnog naftnog gasa (TNG) unapređenog kvaliteta, što je rezultat dugogodišnjeg strateškog fokusa kompanije NIS na neprestanom ulaganju u unapređenje prerađivačkih kapaciteta.

  NIS je, kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata implementirao unapređeni tehnološki proces za proizvodnju TNG-a u Rafineriji nafte Pančevo. Ovaj novi tehnološki proces doveo je do ubacivanja novih supstanci i optimalnije gustine i sastava, što je rezultiralo povećanom kalorijskom snagom, kao i poboljšanim sagorevanjem TNG-a domaće proizvodnje. Istovremeno, povećanje oktanskog broja doprinosi većoj ekonomičnosti rada motora.

  TNG unapređenog kvaliteta, koji je dostupan na najvećoj mreži benzinskih stanica u Srbiji, u potpunosti je usklađen sa aktuelnim, sve strožijim evropskim standardima zaštite životne sredine. Pored toga, TNG je ujedno i ekonomičniji izbor za potrošače zbog znatno niže cene u odnosu na fosilna goriva.

  Posebna novost za vozače je da će do kraja septembra uz kupovinu 20 ili više litara unapređenog TNG-a na NIS-ovim benzinskim stanicama imati i popust od 3 dinara po litru derivata. Kupovinom 20 ili više litara goriva svi koji žele da postanu deo programa lojalnosti kompanije NIS dobijaju besplatnu karticu „Sa nama na putu“ dok će, istovremeno, svi potrošači koji već poseduju „Sa nama na putu“ karticu moći do kraja tekućeg meseca da dobijaju duple bonus poene prilikom kupovine tečnog naftnog gasa. Tako, na primer, korisnik Platina nivoa kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ prilikom kupovine tečnog naftnog gasa ostvaruje pravo na duplu vrednost bonus poena u iznosu od sedam odsto u odnosu na iznos računa, a ostvarene bonus poene potrošač može da iskoristi već prilikom naredne kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE