NIS obradovao mališane Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS obradovao mališane Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

  U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, zaposleni kompanije NIS uručili su paketiće mališanima koji se leče na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

  Kompanija je izdvojila sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za najmlađe, dok su njeni zaposleni  učestvovali u pakovanju i pripremi poklona – igračaka, bojanki, knjiga i slatkiša.

  Istovremeno, NIS je širom Srbije na svojim benzinskim stanicama pokrenuo veliku humanitarnu akciju pod nazivom „Vi i mi za dečju bolnicu u Novom Sadu“ u okviru koje od svake kupovine od 25 i više litara bilo koje vrste derivata do 7. januara 2018. godine izdvaja po 25 dinara za nabavku opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, jednu od najznačajnijih zdravstvenih ustanova u Srbiji koja se bavi zaštitom, lečenjem i negom dece i omladine sa teritorije cele pokrajine.

  Vršilac dužnosti direktora instituta prof. dr Jadranka Jovanović-Privrodski se ovom prilikom zahvalila kompaniji NIS što je dodelila paketiće dečjoj bolnici  i izrazila zahvalnost što će nastupajuća saradnja po principu donacije koja je aktivirana na teritoriji cele Srbije, biti usmerena na kupovinu aparata institutu. „Ova deca će provesti novogodišnje praznike na institutu i pokloni njima znače mnogo, ulepšaće im dane i smanjiti osećaj nelagodnosti što novogodišnje praznike treba da provedu van svojih porodica“ istakla je direktorka instituta.

  Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a, izjavio je da je današnja akcija podele paketića samo najava veće akcije koju NIS trenutno sprovodi na benzinskim stanicama širom Srbije za prikupljanje sredstava za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. „Sa ponosom bih istakao da smo i ove godine pokrenuli humanitarnu akciju na benzinskim stanicama NIS-a čiji je cilj prikupljanje sredstava za nabavku aparata za ovu zdravstvenu ustanovu. Veoma smo srećni što smo danas na simboličan način ulepšali novogodišnje praznike svim  mališanima koji borave u ovoj bolnici i to je jedna od kontinuiranih akcija koju naša kompanija sprovodi“, naveo je Despotović.

  Kako bi  mališanima ulepšali  predstojeće novogodišnje i božićne praznike, kompanija NIS je zajedno sa svojim zaposlenima, proteklih dana uručila novogodišnje paketiće deci koji se nalaze na lečenju u dečjoj bolnici u Tiršovoj u Beogradu, dok će narednih dana poklonima obradovati i štićenike Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE