Niš na proleće bogatiji za najnoviji multipleks bioskop "Cine grand delta planet Niš"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Niš na proleće bogatiji za najnoviji multipleks bioskop “Cine grand delta planet Niš”

  Niš će na proleće postati bogatiji za još jedan multipleks bioskop „Cine grand delta planet Niš“, koji će ljubiteljima kinematografije i velikog platna pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja. Naime, najveći grad Južne Srbije postaće sedište najmodernijeg bioskopa, koji je po svom eksterijeru i enterijeru dizajniran od strane eminentnih arhitekti i koncipiran po najmodernijim svetskim standardima i performansama prikazivanja ostvarenja filmske industrije.

  Bioskop će raspolagati sa pet bioskopskih sala i  ukupno 750 sedišta, uređenih u duhu performansi udobnosti poslednje generacije, uz podržavanje najsavremnije tehnologije prikazivanja filma na velikom platnu, koja pruža potpuno novo i nesvakidašnje filmsko iskustvo.

  Svaka sala poseduje kožna sedišta, sedišta za parove , takozvana “ljubavna sedišta”, dok će filmska ostvarenja posetioci moći da posmatraju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz savršen zvuk, koji omogućava prijatnost i maksimalnu prilagodjenost oku i sluhu gledaoca, čemu će doprineti i ozvučenje poslednje generacije -Dolby atmos.

  Kuriozitet niškoj publici predstavljaće i “novi format” sale o kome će uskoro biti i više reči. Za sada je sigurno da će se posetiocima omogućiti  potpuno nova “vizura” i percepcija doživljaja ostvarenja filmske industrije,  što će omogućiti filmsku zabavu provostepenog kvaliteta.

  Bioskop „Cine grand Delta planet Niš“ posedovaće i prostor za proslavu rođendana, čime se svrstavu  u red  objekata za celu porodicu u ovom delu Srbije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: CINE GRAND

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE