Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS dobitnik prestižnog priznanja „Oskar kvaliteta“

  Na današnjoj dodeli nagrada „Oskar kvaliteta“, kompanija NIS je proglašena apsolutnim šampionom za poslovnu izvrsnost, osvojivši najveći broj poena u istoriji dodele ovog prestižnog poslovnog priznanja.  U ime NIS-a, nagradu je primio Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora kompanije.

  Nagradu „Oskar kvaliteta“ dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, uz podršku Privredne komore Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Srbije.

  Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost, dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji.

  Pri izboru dobitnika ove prestižne nagrade, stručni žiri je ocenjivao rezultate organizacije u čak devet oblasti: liderstvo, strategija, ljudski resursi, partnerstvo i resursi, procesi, proizvodi i usluge, rezultati kod korisnika, rezultati kod ljudskih resursa, rezultati kod društvene zajednice  i poslovni rezultati.

  Priznanja „Oskar kvaliteta“ dodeljuju se u okviru Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta.

  Dobijanjem današnjeg priznanja, NIS je postao prva kompanija koja je za 23 godine, koliko se dodeljuje nagrada, dva puta zauzeo titulu apsolutnog šampiona, čime još jednom potvrđuje status jedne od najuspešnijih kompanija, ne samo u Srbiji, već u ovom delu Evrope.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE