Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS calling praksa

  NIS praksa za studente – Počinje prijava za šestu generaciju „NIS Calling“

  Kompanija NIS poziva studente završnih godina fakulteta i master studija da se pridruže timu jednog od najvećih energetskih sistema u regionu, kroz šestu sezonu programa prakse „NIS Calling”. Za sve kandidate koji su željni da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio fleksibilan plaćeni program koji se zasniva na 480 radnih sati prakse, a koje studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od njihovih obaveza na fakultetu.

  Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent) koji mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti za šesti ciklus programa NIS Calling u periodu do 20. maja na linku, a početak prakse planiran je početkom jula.

  U okviru NIS Calling programa, svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj u skladu sa mentorskim planom, pruža podršku praktikantu tokom realizacije svih aktivnosti i pomaže mu da se adaptira na novu poslovnu sredinu. Osim praktičnog angažovanja, studentima je takođe omogućeno da se dodatno edukuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti.

  NIS Calling praksa

  NIS Calling praksa

  Šesta sezona programa otvoriće vrata za 40 studenata, i to sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Tehnički, Hemijski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Filozofski fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti.

  Za program se mogu prijaviti i državljani Srbije koji studiraju u inostranstvu, a učesnicima kompanija pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana.

  O NIS Calling programu

  “NIS Calling” program je fleksibilan program prakse kompanije NIS. Ovaj program omogućava zainteresovanim studentima odabranih fakulteta da steknu prva radna iskustva i nove veštine u dinamičnom poslovnom orkuženju i na taj način se upoznaju u praksi sa oblastima za koje se školuju. Do sada je priliku da uči i dodatno se obrazuje kroz ovaj program dobilo više od 130 polaznika, a više od 30 njih ostalo je da radi u NIS-u. Kao jedan od najpoželjnijih domaćih poslodavaca, NIS je svestan činjenice da su upravo mladi stručnjaci strateški faktor budućeg uspeha kompanije. Iz tog razloga NIS će nastaviti i ubuduće da osluškuje porebe mladih i pruža im mogućnost da prve profesionalne korake naprave u jednom od najuspešnijih domaćih poslovnih sistema.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE