Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nikada dosta avanture

  Svi smo, kada smo bili mali, pravili manje ili veće nestašluke, međutim, i sada je sigurno u nama ostalo još po nešto od tog avanturustičkog duha. Izazovi, nepoznato i želja za radoznalošću kriju se u svakom čoveku, pa tako i u likovima koje vam preporučujemo da upoznate u narednim danima.

  U sredu, 18. novembra u 23:05h na kanalu Film Box Extra pogledajte film „Braća Grim“ u kom glavne uloge tumače Met Dejmon, Hit Ledžer i Monika Beluči. Kolekcionari umetničkih dela i prevaranti, Džejk i Vil Grim, putuju od sela do sela i predstavljaju se kao zaštitnici seljana od magičnih bića, a neretko izvode i egzorcizam. Ali njihov pravi test uslediće nakon susreta sa pravom magijom i pravim magičnim stvorovima u začaranoj šumi, gde će im biti potrebna prava hrabrost.

  Zatim, na kanalu Film Box Premium će se petak 20.11. u 13:10h emitovati film „Tom Sojer i njegovi prijatelji“. Avantura se odvija dok Tom Sojer i Hak Fin – Tomov prijatelj sa ulice – svedoče ubistvu na groblju. Tom i Huck beže na ostrvo Džekson i sklapaju pakt da nikada nikome ne kažu ništa o ovom incidentu. Međutim, kada dobrodušna Muf Poter, koja je okrivljena za ubistvo, bude osuđena na smrt vešanjem, Tom prekrši obećanje i vrati se da oslobodi Muf Poter. Jun Jun Joe, stvarni ubica, na brzinu izlazi iz sudnice tokom suđenja. Kasnije, Tom i Hak pronalaze blago i moraju se ponovo suočiti sa ubicom.

  U subotu, 21.11. možete započeti filmom „Ostrvo šapata“ u 9:30h na kanalu Film Box Stars. Sam Dalton ima 14 godina i rešava da spasi svoj dom – uništen i pokriven prašinom ranč – Rimska Princeza. Sam piše pismo dalekom rođaku svoje tetke Kristine s nadom da pomogne sprečiti oduzimanje ranča. Pojavljuje se mladić  J. T. Swinton. Tinejdžeri ne vide drugi izlaz, nego da potraže blago na Ostrvu Šapata. Da li stvarno postoji blago s vremena građanskog rata? Odgovor se krije u klopkama želja tetke Kristine. Boreći se s vremenom, tražeći blago tinejdžeri moraju da zavire u prošlost tetke Kristine, da otkriju mrežu ljubavnih sastanka, spletaka i prevara. To što odkriju, zauvek će promeniti njihov život. Glavne uloge tumače Džozef Paur, Ketlin Vajs, Rajan Vud, Loren Maknajt, Ostin Arčer.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE