Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nije vam još leglo 30 EUR? Proverite u DVA KORAKA kada će (FOTO)

  Danas je treći i poslednji dan kako država građanima uplaćuje 30 evra. Pomoć su najpre dobili penzioneri, dok je juče uplata legla na račune još oko 2 miliona građana. Danas bi trebalo da još ovoliko građana dobije uplatu od tačno 3.573 dinara.

  Iako se očekuje da će u toku dana svi građani koji su se prijavili za ovu pomoć u maju ove godine dobiti novac, mnogi su u nedoumici da li će im zaista leći uplata.

  Oni koji znaju da su se prijavili, a nisu obavešteni od banke da im je uplata legla na račun, u dva koraka mogu da provere da li su uneli ispravne podatke.

  Kako da proverite uplatu?

  Potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs/, gde postoji opcija „Provera statusa prijave“.

  Ovde bi trebalo da unesete svoj JMBG i broj lične karte i odmah ćete dobiti informaciju.

  Uplata i u decembru

  Podsetimo, nova pomoć od 20 evra stiže u decembru. Građani koji su se u maju prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra neće morati da se prijavljuju za dodatnu pomoć od 20 evra, jer će im ona biti automatski uplaćena u decembru.

  Takođe, ni korisnici penzija, primaoci socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju.

  Ostali punoletni državljani Srbije koji imaju prebivalište u Srbiji i važeću ličnu kartu, koji se prethodno nisu prijavili za pomoć 30+30 evra, a sada žele da dobiju dopunsku pomoć u iznosu od 20 evra moći će da se prijave na portalu Uprave za trezor u periodu od 15. do 30. novembra.

  Takođe, svi oni koji su u međuvremenu stekli pravo na pomoć, bilo da su postali punoletni ili dobili državljanstvo, prebivalište ili ličnu kartu treba da se prijave ukoliko žele pomoć, navodi ministar finansija Siniša Mali.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE