Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nestalo pola tone zaplenjenog kanabisa, policija sumnja na – pacove

  Policija u severnoj Indiji optužila je pacove da su pojeli stotine kilograma kanabisa zaplenjenog u brojnim policijskim racijama.

  „Pacovi su male životinje i ne plaše se policije“, piše u sudskim dokumentima grada Matura iz države Utar Pradeš, nakon što lokalna policija nije uspela da obezbedi 200 kilograma zaplenjenog kanabisa kao dokaz tokom suđenja.

  Sudska dokumenta navode da je od policije zatraženo da obezbedi 386 kilograma, ali je tužilaštvo obelodanilo da bi više od 700 kilograma marihuane, uskladišteno u brojnim stanicama širom grada, moglo da bude opasnosti od pacova.

  A ovo, navodno, nije prvi put da se ovakav problem javlja. Tokom saslušanja, policija Mature optužila je glodare da su uništili više od 500 kilograma zaplenjenog kanabisa.

  „Postoji problem sa pacovima u skoro svim policijskim stanicama. Zbog toga moraju da postoje pravila kako da se kanabis čuva“, istakao je sud.

  Međutim, svedočenja o tome kako je tačno došlo do ovakvog spleta događaja i navodnog nestanka kanabisa prilično su nejasna.

  Govoreći pred sudom, policijski nadzornik Martand Prakaš Sing rekao je za CNN da su kanabis uništile kiše i poplave, a ne pacovi.

  Ukoliko su zaista pacovi krivi, najverovatnije sada leškare. Ranije studije pokazale su da glavne psihoaktivne supstance u kanabisu čine pacove lenjim.

  Izvor: RTS

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE