Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Neregelia se širi na sektor logistike

  Kompanija Neregelia, koja predstavlja lidera na distributivnom tržištu Crne Gore, obeležava 20 godina poslovanja. Najveća distributivna kompanija u zemlji, koja ima 26 principala i godišnji promet od 62 miliona evra, u godini jubileja planira širenje na sektor logistike, u saradnji sa kompanijom Montenomaks C&L.

  Neregelia distribuira proizvode vodećih međunarodnih kompanija iz oblasti robe široke potrošnje i farmaceutskog biznisa, kao što su Procter & Gamble, Mars, Philip Morris, Mondelez, SC Johnson, Sebapharm, Neoplanta, itd.

   „Neregelia je počela svoj put prije 20 godina, sa samo 4 zaposlena. Danas, u kompaniji radi blizu 200 zaposlenih, a vrednost imovine se procenjuje na oko 20 miliona evra. Nastavljamo da širimo oblasti poslovanja i ove godine planiramo strateško partnerstvo sa  kompanijom Montenomaks, koje u ovoj fazi podrazumjeva razmenu znanja i upotpunjavanje kapaciteta,“ saopštila je izvršna direktorka kompanije Ljilja Pižurica, koja kompaniju vodi od 2008. godine.

  Iz kompanije Montenomaks C&L poručuju:

  „Kompanija Montenomaks C&L se od svog osnivanja 1999. godine do danas kontinuirano razvijala u pravcu zaokruživanja procesa pružanja usluge kompletne brige o robi klijenta, od momenta preuzimanja, preko svih carinskih procedura, pa do dostave na željeno odredište. Danas smo lider u poslovima logistike i špedicije u Crnoj Gori sa 140 zaposlenih i prometom od preko 4 miliona evra. Uvereni smo da ćemo uz strateškog partnera – Nelt grupu, imati još bolje rezultate i pozicionirati se kao regionalno respektabilna kompanija“ naveo je izvršni direktor kompanije Radovan Radulović.

  Neregelia2

  Neregelia je do Nelt Grupe, organizacionog sistema koji posluje na Zapadnom Balkanu, ali i na tržištu Afrike, u Angoli, Zambiji i Mozambiku.

  „Nelt je internacionalna poslovna grupacija čijih 3 800 zaposlenih kreira vrednosti svojom profesionalnošću i posvećenim radom. U 2016. godini smo na svim tržištima kumulativno ostvarili skoro 900 miliona evra prometa. Crna Gora je bitno tržište za nas i kroz modernizaciju, investicije i diversifikaciju biznisa težimo da osiguramo stabilnost i dugoročnost naših poslovnih operacija ovde“ naveo je izvršni direktor Nelt Grupe Miloš Jelić.

  Tokom 20 godina postojanja, Neregelia je postala prepoznata i po društveno odgovornom poslovanju. Već deset godina je partner Podgoričkog maratona, dok je talentovane studente pomagala kroz saradnju sa nekoliko eminentnih fakulteta. Jubilej će obeležiti širenjem saradnje sa zajednicom, pa iz kompanije najavljuju projekte u zdravstvu, koji će, otkrivaju za sada, imati fokus na pomoć najmlađima.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE