Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEOBIČNA parnica: Tužio SUPRUGU jer se SAPLEO o njene cipele

  Muškarac iz Ohaja tužio je svoju suprugu, jer je ostavila cipele na neprikladnom mestu, zbog čega je zapeo za njih, pao i pretrpeo nekoliko preloma.

  Apelacioni sud nedavno je odbacio otpužbu Džona Volvorta protiv njegove supruge Džudi Kori zbog indicenta koji se dogodio još u februaru 2018. godine.

  Volvort je pomagao svojoj tadašnjoj verenici da se raspakuje posle kupovine, međutim, noseći flaše sa sirćetom u podrum, sapleo se o par njenih cipela i pao niz stepenice, prenosi „Oditi sentral“.

  Rezultat pada bili su prelomi kostiju u ruci, nozi i šaci. Džon je kasnije tužio Džudi, tvrdeći da ga je njena nepažnja koštala 67.500 evra medicinskih računa i još 15.200 evra izgubljenog prihoda, jer zbog povreda nije mogao da radi.

  Tog 18. februara 2018. tokom posete svoje verenice u Klivlendu, Džudi ga je zamolila da iz njenog automobila u podrum odnese kutiju sa nekoliko boca sirćeta. Uzeo je kutiju i ušao na zadnja vrata, ali dok je prilazio podrumu, levom nogom je zakačio par crno-sivih cipela koje je Kori ostavila na vrhu stepeništa. Izgubio je ravnotežu i sunovratio se niz stepenice u podrum, zbog čega je prošao kroz tri operacije i nekoliko meseci fizikalne terapije.

  U oktobru 2019. Džonov advokat je podneo tužbu protiv Kori, tvrdeći da je ona „stvorila opasne uslove u svom domu i nije ispunila dužnost domaćina da zaštiti gosta od njih“.

  Najčudnije od svega jeste što je u aprilu iste godine Volvort oženio Džudi.

  Tokom davanja iskaza, Džudi je svedočila da uvek ostavlja cipele u blizini zadnjih vrata i nije osećala potrebu da to kaže i svom tadašnjem vereniku. Takođe, dodala je da nije videla Volvorta kako pada, pa nije mogla da bude sigurna da su uzrok toga njene cipele. Korini advokati rekli su da se osećala odgovornom što je izostavila da upozori verenika na cipele, ali da to ne znači da je planirala da preuzme i zakonsku odgovornost za Džonove povrede.

  „Da je gospodin Volvort bio pažljiv i jednostavno pogledao kuda ide, pogotovo s obzirom na to da se spremao da siđe niz stepenice, lako bi video cipele na podu“, branili su advokati Džudi.

  Veće od tri sudije apelacionog suda složilo se sa advokatima optužene i odbilo Džonovu tužbu.

  Prema sudskim dokumentima, u vreme kada je tužba prvobitno podignuta, Volvort i Kori su već bili venčani i u braku su do danas.

  Izvor: CdM

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE