Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nelt Grupa vlasnik 80% Montenomaksa C&L

  Kompanija Neregelia, koja posluje u sklopu Nelt Grupe i predstavlja lidera na distributivnom tržištu Crne Gore, u ime svog osnivača, od nedavno upravlja sa 80% kompanije Montenomaks C&L, koja pruža usluge logistike i špedicije. Montenomaks je postala 13. kompanija u okviru regionalnog sistema Nelt Grupa.

  Kao što smo nedavno najavili tokom proslave 20 godina postojanja naše kompanije, nastavljamo da širimo oblasti poslovanja sa fokusom na integrisane logističke usluge. Sa velikim zadovoljstvom mogu da obavjestim javnost da je upravo završena akvizicija kompanije Montenomaks, čijim većinskim dijelom od danas upravljamo“ saopštila je izvršna direktorica kompanije Neregelia Ljilja Pižurica, koja dodaje: „Naš strateški cilj je da poslovnu izvrsnost iz domena distribucije Neregelie, uz dugogodišnje iskustvo u logistici i špediciji Montenomaksa, predstavimo tržištu kao jedinstvenu uslugu integrisanih logističkih usluga.“

  Neregelia distribuira proizvode vodećih međunarodnih kompanija iz oblasti robe široke potrošnje i farmaceutskog biznisa, kao što su Procter & Gamble, Mars, Philip Morris, Mondelez, SC Johnson, Sebapharm, Neoplanta i drugi. Kompanija Montenomaks C&L je najveća crnogorska logistička kompanija. Zahvaljujući tome što je postala deo regionalne porodice kakva je Nelt Grupa, očekuje snažno širenje na tržišta van Crne Gore.

  Kompanija Montenomaks C&L je danas lider u poslovima logistike i špedicije u Crnoj Gori sa 140 zaposlenih i prometom od preko 4.000.000 eura. Ubjeđeni smo da ćemo uz novog vlasnika, Nelt Grupu, ostvariti još bolje rezultate i pozicionirati se kao regionalno respektabilna kompanija“, naveo je izvršni direktor kompanije Radovan Radulović.

  Nelt, regionalni distributivni konglomerat, prošle godine je otvorio prvi privatni železnički intermodalni terminal u Beogradu i potpisao lukrativne ugovore sa internacionalnim kompanijama kao što su nemački Dachser i kineski gigant Cosco.  Pružanje logističkih usluga je profilisao kao jedan od ključnih pravaca razvoja, zbog čega će ih ove godine, takođe, lansirati u Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE