Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nek vam svaki dan bude nova šansa i nova prilika

  Dragana Stojić je trener za lični rast i razvoj sa licencom Heal Your Life programa po medoti Lujze Hej Volite sebe – Izlečite svoj život. Veruje da koncept promene načina razmišljanja donosi drugačiju sliku o samom sebi. Koncept u kome se može živeti zdravo, voljeno i finansijski slobodno. Održava radionice, predavanja i susrete na kojima inspiriše druge da veruju u sebe i vole svoj život.

  Draganina knjiga Tvoja nova šansa će vas aktivirati da sa dovoljno motiva kažete sad je stvarno dosta i  krenete novim putem ka najboljim izborima. Vi birate svoj put sami, a u knjizi možete pronaći 90 vrlina koje će vam na tom putu pomoći. Svi smo rođeni sa velikim brojem vrlina, ali okolnostima i vaspitanjem nismo uspeli da ih razvijemo. S ovom knjigom imate šansu, iskoristite je. Čitajte, menjajte se, i stižete. Koliko daleko, zavisi od vas, a Dragana je tu da o tome piše i pokaže vam da ste dostojni ljubavi, zdravlja i finansijske nezavisnosti.

  Ako mislite da nema dovoljno sjaja u vama onda je ova knjiga za vas. Tvoja nova šansa je podrška svima koji žele da razviju više samopouzdanja i spoznaju svoje potisnute potencijale. Knjiga sa istinitim životnim pričama o vrlinama i veštinama podsetiće vas koliko ste veličanstveno biće, da ste posebni i da ste potrebni. Ne okrećite leđa, zaslužujete život bez ograničenja.

  Nek vam svaki dan bude nova šansa i nova prilika.


  Knjigu Tvoja nova šansa objavila je renomirana i ugledna izdavačka kuća i štamparija Čigoja štampa, koja je za 25 godina postojanja razvila i vlastitu izdavačku delatnost. Do sada je Čigoja štampa objavila preko 2000 naslova. Vremenom su izdavačke preokupacije postale filozofija, teorija, religije, književnost, politika, sociologija, istorija. Povremeno se objavljuju i naslovi iz medicine, nauke, istraživački projekti i bibliofilska izdanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE