Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nedovršen krov železničke stanice „pretvoren“ u parking (FOTO)

    Vozači u Beogradu su, bar privremeno, dobili novi veliki prostor za parking – gornju nedovršenu ploču Železničke stanice „Prokop“.

    Ovaj prostor se pokazao kao „idealan“ za improvizovan parking. Blizu je centra grada i glavnih saobraćajnica, a samo gradilište je u ravni sa ulicom, dakle, lako je prići vozilom, a nastavak radova se ne nazire.

    I zaista, iz gornje perspektive i izgleda kao stvoreno za parking, a mesta ima koliko se samo poželeti može, što je veoma praktično u jeku promotivne akcije vožnje brzim vozom „Soko“ koja je je produžena i u mesecu maju.

    Izvor: BIZLife

    Foto: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE