Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam donosi prva nedelja proleća?

  Piše: Darija Basta, astroolog

  Ušli smo skoro neprimetno, u subotu 20. marta, zajedno sa Prolećnom ravnodnevnicom, u astrološku novu godinu i sezonu vatrenog ovna. Ovaj period simbolizuje novi početak, preporod, rađanje, povratak Svetla, plodnost, venerino doba i nosi sa sobom energiju boginje proleća – Ištar.

  Dani bivaju duži, postaje toplije, prijatnije, cveta biljni svet, budi se Zemlja, a na samom početku sezone, dan i noć imaju jednako trajanje, što simbolizuje balans, harmoniju, jasnoću poimanja unutrašnjih procesa. Prolećna ravnodnevnica zaista jeste energetski više nego idealna prilika da se počnu novi poduhvati, za oslobađanje od tereta i povratak ravnoteže u životne segmente gde je ona narušena. Ovaj put, zajedno sa punim mesecom u izbalansiranoj Vagi nedelju dana kasnije 28. marta, kao kulminacijom ovih energetskih čišćenja, više nego ikad imamo jasnu sliku sveta oko sebe i sopstvene uloge u njemu. Ovan je inicijator zodijaka i predstavlja sam početak, začeće ideje, nameru, moć volje, entuzijazam i hrabrost u nastojanju. Zato ovu intenzivnu vatrenu energiju iskoristite na najbolji mogući način i verujte u sebe :

  OVAN

  Imate obnovljenu energiju i poprilično ste puni samopouzdanja koje vas prati još od uspešnih profesionalnih poduhvata od protekle nedelje. Možete porasti u očima vaše porodice ove nedelje. Naime, možete istupiti i biti od velike pomoći osobi iz kruga porodice. S obzirom da na kraju nedelje nastupa pun mesec, ova nedelja će simbolički biti kulminativna za vas u nekim segmentima. Već par meseci imate nesređene emocionalne procese, ove nedelje bilo bi dobro suočiti se i na neki način isceliti situaciju. Nedelja je povoljna za ljubav, tako da – iskomunicirajte, zapečatite priču, definišite odnos, ili – jednostavno nastavite dalje.

  BIK

  Postavite sebi nove ciljeve. Prelomićete da ove nedelje jako zapnete na poslovnom planu. Pripazite na probleme sa grlom. Možda ćete imati neke sumnje vezano za emotivnog partnera. Može doći do nesuglasica u odnosu. Savetujem da temeljno ispitate situaciju pre nego što dođete do bilo kakvih zaključaka. U bračnim odnosima, može se desiti da se zabrinete za zdravlje supružnika. Srećan datum za vas ove nedelje bi trebalo da bude 26. mart.

  BLIZANCI

  Može doći do nesporazuma u porodici ili cimerima, generalno – u kući. Prijatelji su vam najveća podrška. Ekonomska situacija ostaje zadovoljavajuća. Imate nalet dobrog raspoloženja, ali budite obazrivi sa zdravljem. Bračna situacija odlična, možete imati veoma kvalitetno provedeno vreme sa partnerom. Slobodni mogu stupitu u interesantno poznanstvo putem društvenih mreža.  Radnicima u trgovini naročito povoljan finansijski period. Važni razgovori o emocionalnim uvidima bi vas doveli korak iznad u ljubavnoj sferi.

  RAK

  Imali ste neke finansijske izdatke neplanirano protekle nedelje pa tako i ove, budite obazrivi po tom pitanju. Bilo bi preporučljivo da ustanovite funkcionalnije principe akumulacije novca u povoljnim fazama, da bi ste bili bezbedni u kriznim situacijama ubuduće. Konsultujte partnera ili ukućane. Nagomilan posao bi mogao ove nedelje biti laganije završen. Emotivna situacija bi trebalo da se stabilizuje, ako ste u dugoj vezi, možete planirati zajednički put ili odmor makar. Svežiji odnosi će imati manje oscilacije ali sa dolazećim punim mesecom, ozvaničićete vezu.

  LAV

  Imaćete veoma visok energetski napon već početkom nedelje i bilo bi pametno usmeriti ga vešto. Može biti nekih debata po pitanju nekretnina, imovine ili zemlje. Ovo bi bilo najbolje odložiti za neki letnji period. Možete ući u neke religiozne vode ili posetiti neko religijsko mesto u društvu porodice. Studenti mogu postići izvandredne rezultate. Oni koji su u svežim vezama mogu iskusiti probleme u komunikaciji i partner vas može na neki način okriviti za nešto. Nemojte podleći emotivnim ucenama ili bilo kakvoj emocionalnoj manipulaciji.

  DEVICA

  Da biste unapredili budućnost, krenite od današnjeg dana. Kao i protekle nedelje, i ove savetujem da povedete računa dodatno o zdravlju. Pripazite na ishranu, krvni pritisak, fizičku aktivnost. Osim zdravlja, povedite računa i o finansijama. Možda ćete morati malo više da radite ove nedelje nego što ste planirali. Ovo može da donese i psihološki teret rokova, pa možete imati i neke psihosomatske tegobe. Možete pregoreti. Fokus vam remeti emocionalna situacija. Neko iz bliže okoline ili polja posla može biti zainteresovan za vas. Vi ovo intuitivno osećate, ali ne činite ništa, jer imate neraščišćenu situaciju.

  VAGA

  Može se desiti da dobijete priliku da otputujete službeno. Ovo će imati pozitivan efekat ne samo na profesionalan, već i na vaš lični razvoj. Trebalo bi da cenite trud kolega i imate na umu da vam njihov doprinos može itekako značiti u budućnosti. Zdravlje će vas odlično služiti i imaćete veoma kvalitetno vreme u kući sa partnerom ili porodicom. Ekonomska situacija će ostati stabilna. Budite oprezni sa nepoznatim ljudima, neko vam nije naklonjen  može vas uvući u farsu. Ako ste u fazi razvoda, moraćete da imate puno strpljenja, jer se proces može odužiti.

  ŠKORPIJA

  Ova nedelja može biti izazovna za pripadnike znaka škorpiona. Obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost , jer vi najviše od svih znakova patite od psihosomatike. Ne zapostavljajte ni imuni sistem. Takođe oprez sa troškovima. Zapravo, ako želite da izbegnete krizne situacije, u svim životnim segmentima postupajte sa ekstra koncentracijom. Možete primetiti promene u ponašanju partnera ove nedelje i ovo vam može ozbiljno pokvariti raspoloženje. Umesto napada besa i niskih udaraca, pokušajte vašim detektivskim umom da razumete odakle suštinski ovo dolazi i racionalnio rešite problem.

  STRELAC

  Ova nedelja će za strelčeve biti poprilično normalna, stabilna. Ne bi trebalo da nekim autsajderima dozvolite da vam poremete harmoniju u domu jer bi ovo moglo da vam poremeti sve ostale segmente. Nemojte da slušate savete, osim ako ne dolaze od osobe od poverenja. Ako ove nedelje investirate pametno svoje vreme i resurse, dobitak je zagarantovan. Pažljivo sa ishranom, krećite se više i izbegavajte obroke spremljene van doma, možete pojesti nešto što vam ne prija. Studentima veliki uspeh stoji , ali ako ne provedu previše vremena surfujući internetom gledajući nebitan sadržaj. Veoma povoljna nedelja za romantične planove. Privrženi ste partneru, a vi kad napokon odlučite da se predate, sreći nema kraja.

  JARAC

  Odlična poslovna situacija za jarčeve. Kako pripradnika ovog znaka najviše ima među preduzetnicima, stoji vam poboljšanje u finansijskom segmentu ako se bavite privatnim biznisom. Zdravlje stabilno. Društveni život bi takođe trebalo da se intenzivira. Imaćete veoma prijatne trenutke sa prijateljima i poznanicima. Planovi koji su bili u nekakvoj blokadi u prethodnom periodu bi vrlo verovatno ove nedelje mogli da budu rešeni. Zauzeti bi mogli da nađu veliku podršku i neku vrstu gurua u partneru a slobodni su prezaokupljeni društvenim životom i to im je sasvim dovoljno.

  VODOLIJA

  Vodolije će ove nedelje imati prosvetljenje u okviru toga koliko je važan porodični život. Zahvaljujući stabilnosti u porodičnom životu, imaćete mnogo energije u predstojećoj nedelji. Počeli ste da štedite, pa će vam i finansije sada biti poprilično stabilne. Radnici u kreativnoj industriji će uživati poseban uspeh. Izbegavajte rasprave sa partnerom oko gluposti, jedino ako je u pitanju ozbiljan problem – razogovarajte.

  RIBE

  Vi već neko vreme imate nerazjašnjene finansijske trzavice. Nemojte nikako troštit novac ostavljen ili planiran za neke poslovne poteze ili investicije. Proverite dobro dokumentaciju. U porodičnom životu vlada harmonija. Partner vam je veoma naklonjen i na neki način vi ga inspirišete. Nemojte trošiti vreme na površne ljude i nebitne kontakte, provedite svoje vreme kvalitetno. Slobodni bi mogli do kraja nedelje da upoznaju osobu koja će ih veoma zaintrigirati, ali neka budu veoma oprezni jer ova osoba može biti neiskrena po pitanju emotivnog statusa.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE