Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nakon požara niče NOVI kineski tržni centar, EVO kako će izgledati (FOTO)

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić predstavio je danas u Starom dvoru, kako će izgledati novi kineski tržni centar koji će biti sagrađen na Novom Beogradu.

  Vesić je podsetio da je Grad Beograd pre nekoliko dana na javnoj licitaciji, to jest nadmetanju prodao zemljište u nastavku Ulice Jurija Gagarina na kojem će se nalaziti novi tržni centar.

  „Zemljište je kupila kineska kompanija koja na tom prostoru planira da izgradi moderan kineski tržni centar. Mislim da je bilo krajnje vreme da bude napravljen jedan moderan objekat jer su Kinezi veoma dugo prisutni u Beogradu. Suštinski, ovaj tržni centar je namenjen ‘malim’ biznisima, jer velike kompanije imaju svoja predstavništva. Ovo će biti moderan tržni centar, izgrađen po najsavremenijim standardima, koji će omogućiti ljudima da predstave svoje poslovanje i proizvode“, rekao je Vesić.

  Novi kineski tržni centar (beograd.rs)

  On je istakao da je na Gradu Beogradu bilo da obezbedi i proda zemljište, kao i da u bliskoj budućnosti izda građevinsku dozvolu i naplati doprinose za građevinsko zemljište,navedeno je u saopštenju grada Beograda.

  „Beograd će dobiti još jedan tržni centar, čime ćemo dodatno podići kvalitet trgovine i ponude kineskih proizvođača. Uložiti sedam miliona evra u zemljište nije mala stvar. To znači da postoji vera u našu zemlju, kao i dobru priliku za poslovanje. Ovo je takođe i poziv kineskim kompanijama da nastave sa investiranjem u naš grad i našu zemlju“, dodao je Vesić.

  Prema njegovim rečima, Kinezi koji žive u Srbiji su postali deo našeg društva, jer su u pitanju ljudi koji žive i rade u Beogradu i čija deca pohađaju naše škole.

  Novi kineski tržni centar (beograd.rs)

  Rešenje problema nakon požara

  Ministar savetnik u Ambasadi Kine Tjin Jišu je zahvalio Gradu Beogradu i zameniku gradonačelnika na velikoj podršci koju pružaju Kinezima koji žive, rade ili borave u Beogradu.

  „Novi tržni centar imaće važnu ulogu za beogradsku privredu, ali i za ovdašnje kineske biznismene koji će moći da posluju u unapređenom okruženju. Na taj način rešićemo velike probleme koji su nastali posle velikog požara koji je prošle godine izbio u kineskom tržnom centru u Bloku 70“, rekao je Tjin Jišu.

  Novi kineski tržni centar (PROMO)

  Direktor „Eurasia trade center” Zou Jun Jong je rekao da je danas važan dan zato što će se nakon prošlogodišnjeg požara krenuti u realizaciju projekta izgradnje modernog tržnog centra.

  „Novi tržni centar će svakako biti jedan od najmodernijih i najboljih tržnih centara u Beogradu i Srbiji“, rekao je Zou Jun Jong i dodao da će u novom tržnom centru, osim individualnih lokala, postojati i veći kineski brendovi koji će dobiti priliku da predstave svoje proizvode na tržištu Beograda.

  Izvor: BIZLife

  Foto: beograd.rs

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE