Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najveći akvapark na Balkanu gradiće se u Novom Sadu na 9 hektara

  U Novom Sadu je u planu izgradnja akva parka koji će se prostirati na 9 hektara i biće, kako pišu mediji, najveći akva park na Balkanu. Procenjena vrednost investicije je 15 miliona evra, a sva sredstva će investitor obezbediti iz sopstvenih izvora, piše 021.rs.

  „Ceo perimetar Minaqua Aqua Parka će dominirati ulazom u Novi Sad i biće vidljiv sa auto–puta. Svojim sadržajima doprineće poboljšanju sportsko-rekreativnih sadržaja građana i obogatiti turističku ponudu grada. Izgradnjom Minaqua Aqua Parka omogućava se razvoj hotelsko-ugostiteljskih i komercijalnih sadržaja u okolini. Veliku podršku projektu dale su sve gradske strukture na čelu sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem“, kažu u kompaniji Minaqua, prenosi 021.

  Kapacitet aquaparka biće 2.000 na otvorenom, i 1.000 ljudi u zatvorenom delu. Planirano je zapošljavanje novih 150 radnika.

  „Voda u svim bazenima će biti Minaqua mineralna voda sa visokim sadržajem minerala. Sadržaji u okviru Minaqua Aqua Parka će biti maksimalno prilagođeni deci od dve do 15 godina starosti, u pogledu bezbednosti, edukacije i sadržaja. Iskustva stečena radu sa decom u Minaqua Korzo parku koji se nalazi na Bulevaru Evrope biće implementirana u kreiranju zabavnih sadržaja Minaqua Aqua Parka“, dodaju u kompaniji.

  Izvor: 021.rs

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE