Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Najuzbudljivi poklon koji jedna žena sebi može da pokloni“

  Jovana Hiesmayr se više od decenije bavi duhovnim razvojem i koučingom. Njeni klijenti pripadaju najrazličitijim slojevima društva, od velikih zvezda i političara do poslovnih žena, domaćica i studentkinja. Pomogla je stotinama ljudi da se reše blokada, negativnih ubeđenja i da napreduju u životu. Jovana se trudi da svojim knjigama, seminarima i gostovanjima u popularnim TV emisijama dopre do običnog čoveka i pomogne mu da otkrije svoj pun potencijal.

  Knjiga Brak, prevara i prosvetljenje bavi se iskrivljenim predstavama i zabludama o partnerskim odnosima i namenjena je onima koji nemaju mogućnosti, ili prilike za individualni rad.

  Osnovna tema ovog dela je bračna kriza, odnosno dinamika bračnih odnosa u monogamnim vezama.

  Kroz dinamiku romana, autorka govori otvoreno i nenamtljivo kako bi otklonila tabue i mistiku, naizgled srećnih brakova i emotivnih veza, dok se u ostalim delovima obraća čitaocu kroz jasno definisane pojmove s kojima se u svom radu s klijentima često susretala. Stoga se za ovu knjigu pre može reći da je roman o ljubavi, nego klasični ljubavni roman.

  Isidora Bjelica je komentarišući ovo delo rekla:

  Ova knjiga je najuzbudljivi poklon koji jedna žena sebi može da pokloni, jer istovremeno ulazi u turbulentu ljubavnu priču, dobija informacije o vertikali svih učenja o emocijama i poklanja sebi samoisceljenje kroz precizno vođenje samoterapije u knjizi

  Sigurno će se svako od vas, pre ili kasnije, poistovetiti sa junacima knjige i njihovim životima, nekada previše, a nekada premalo.


  Knjigu Brak, prevara i prosvetljenje objavila je renomirana i ugledna izdavačka kuća i štamparija Čigoja štampa, koja je za 25 godina postojanja razvila i vlastitu izdavačku delatnost. Do sada je Čigoja štampa objavila preko 2000 naslova. Vremenom su izdavačke preokupacije postale filozofija, teorija, religije, književnost, politika, sociologija, istorija. Povremeno se objavljuju i naslovi iz medicine, nauke, istraživački projekti i bibliofilska izdanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Čigoja štampa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE