Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najpoznatiji „zaštitnik“ srpskih penzionera apeluje na trgovinske lance

  Penzioneri u Srbije troše godišnje pet milijardi evra i najmanje što trgovinski lanci i korporacije „mogu da učine u znak zahvalnosti je da im izadju u susret određenim popustima“,izjavio je danas u Nišu Milan Krkobabić, ministar zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj.

  „Ti popusti treba da budu kontinuirani i u vreme kada je to penzionerima najneophodnije“, rekao je Krkobabić na Petom Sajmu penzionera u Oficirskom domu u Nišu gde živi 70.000 penzionera.

  Krkobabić je relap da bi u svim regionalnim centrima trebao da bude takvih sajmova kako bi penzioneri mogli povoljnije da dodju do namirnica i usluga.

  Izvor: Beta

  Foto: Medija centar

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mučenik

   Da li ovaj nadobudni i nepismeni ministar zna šta je rekao u Nišu o penzionerima. Naime, rekao je da penzioneri godišnje potroše pet milijarde evra na tržištu, a to je u proseku 245 evra mesečno. S druge strane prosek penzija je219 evra mesečno. Kada penzioneri podmire komunalije, struju, telefone, lekove, gde mogu ta potroše 245 evra u trgovini, kada su pola penzije dali za podmirenje dažbina i još izdržavaju sinove i unučad, od priče ministra ništa nije tačno, prolupao (ne)čovek načisto. Dosta je pomagao penzionerima, nedorasla bitanga. Bolje mu je da čuti, kako ne bi ga penzioneri “mrsno” pozdravili!

  • Dr Miggyy

   Krkobabić se pokazao kao zaštitnik penzionera, nemoj više da ih štiti i da im pomaže "kao Rus Bugarinu". Taj nezreli čovečuljak i poltron ΛV valjda se iznapomagao penzionera i bolje mu je da ih više ne pominje. Bolje mu je u Deliblatskoj peščari da čuva ovce, mada i u to sumnjam. A što se tiče zadrugara i njih će srediti kao što je pomogao u sređivanju i pljačkanju penzionera. Kada ga čuje njegov otac Jovan, kako pomaže penzionere i na njih se oduševljava, okretaće se u grobu svom i prokleće sebe kakvog debila je odgojio. On je toliko samostalan da u srcu nosi sliku vođe ΛV i bez njega je deziorentisan u prostoru sa svojom kombi i familijarnom partijom.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE