Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najlepše želje te vode u Barselonu jer #meniletoje

  Najlepše želje Kapri čokolada vam je u proteklom periodu produžila leto. Nadamo se da su vas ukus bogatog punjenja i neodoljivog spoja jagode, vanile i najlepše čokolade barem u mislima odveli na neku lepu letnju destinaciju. Sada je došlo vreme da vas Najlepše želje zaista odvedu na put i to u Barselonu!!! 😊

  Najlepše želje su u saradnji sa kompanijom Frikom pokrenule kreativnu nagradnu aktivaciju na TikTok-u pod nazivom #meniletoje. Tokom aktivacije svi vi koji ste ljubitelji Najlepše želje Kapri čokolade imati priliku da na kreativan način pokažete da i kada hladno je, vama leto je.

  Sve što je potrebno jeste da snimite video u kojem se vidi tranzicija kako zalogajem Najlepše želje Kapri čokolade ili deserta, menjate lokaciju, odevnu kombinaciju ili šminku iz zimske u letnju, te na taj način evocirate najlepše letnje trenutke uz omiljenu čokoladu.

  Neophodno je da imate otvoren nalog na TikToku i da pratite Najlepše želje i Frikom, tagujete ih i plasirate video uz #meniletoje.

  Pored glavne nagrade – put u Barselonu za dvoje, Najlepše želje daruju i druge slatke nagrade

  Pet „Dellgardo“ dukserica I kada hladno je, meni leto je i dva slatka paketa proizvoda koji sadrže: tri Najlepše želje Kapri čokolade, tri Najlepše želje Kapri kesice deserta, brendiran pleteni pamučni ceger, brendirane naočare za sunce i paketić koji se sastoji iz custom made priveska, broša i pina inspirisanih Najlepše želje Kapri čokoladom i desertima.

  Ukoliko te zanima još detalja, klikni na link. Nagradna aktivacija traje do 18. februara ne propusti sjajnu priliku da putuješ u Barsu!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Najlepše želje

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE