NAJKOLEGA: Sanda Trajković, Meridian

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najkolega Meridian, Sanda Trajković

  NAJKOLEGA: Sanda Trajković, Meridian

  Postoje verovatno stotine „recepata“ kako se postaje najkolega, ali u svakom od njih mogu se videti kvaliteti koji krase Sandu Trajković, operaterku uplatnog mesta kladionice Meridian i najkoleginicu ove kompanije.

  Sanda ima beskrajnu energiju i neiscrpni timski duh, a uspeva da uvek i u svakom trenutku stvori sjajnu atmosferu za rad. Krasi je maksimalno zalaganje i predusretljivost koja svaki, naizgled nerešiv zadatak, pretvara u novu lekciju samousavršavanja. Za Sandu ne postoji problem koji se ne može rešiti sjajnim međuljudskim odnosima i komunikacijom, a uvođenje novih kolega u posao čini je mentorkom iz snova, pravom pravcatom „kapitenkom“ uplatnog mesta koja od novih kolega stvara prijatelje i van radnog mesta.

  Uspešnu kompaniju čine uspešni ljudi. Sanda je vrhunski profesionalac, koji svoj posao obavlja na najbolji mogući način. Uz sve dnevne obaveze stiže da nesebično podeli iskustvo sa novim kolegama iz oblasti rada za koje je stručnjak. Baš zato, ljudi kao što je Sanda Trajković čine Meridian jednom od najboljih kompanija u Srbiji.

  Tvoja kompanija Meridian.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE