Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nina Nikolić, hotel Falkensteiner

  NAJKOLEGA: Nina Nikolić, hotel Falkensteiner

  Rad na poziciji noćnog menadžera u hotelu nije nimalo lak i zahteva stalnu psihičku spremnost i posvećenost, a to sa sobom nosi i stres. Međutim, svaki razgovor sa Ninom na primopredaji smene, ali i sama njena vesela priroda i pozitivan stav – utiču na to da svaka smena prođe dosta lakše i sa manje tenzije.

  Sa Ninom u smeni znaš da imaš nekog ko dobro poznaje posao i kome možeš u svakom trenutku da se obratiš za pomoć, ali i da dobiješ dobronamernu sugestiju ako radiš nešto pogrešno. Njena želja da pomogne i podrži svoje kolege zaista je impresivna. Ona, takođe, ima izvrsne komunikacijske veštine i učinkovito komunicira sa gostima i kolegama, što joj omogućava da brzo reši bilo kakve probleme ili nedoumice, te možemo reći da je, definitivno, svakoj uspešnoj kompaniji potrebna jedna Nina u kolektivu.

  Sposobnost da stvori pozitivnu atmosferu i pomogne gostima u rešavanju njihovih potreba i zahteva čini je odličnim predstavnikom hotela. Ukratko, Nina Nikolić je odličan kolega i pouzdan član tima. Njena profesionalnost, marljivost i smisao za humor čine da rad sa njom uvek bude ugodan i produktivan, a njeno prisustvo uvek osnažuje tim i pomaže da se zajedno uspešno nosimo sa izazovima. Njeno prisustvo u timu je neprocenjivo i ona je nezamenljivi deo našeg kolektiva. Stoga, sa ponosom tvrdim da je Nina Nikolić najbolji kolega s kojim sam ikada radio.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE